550,00  sis. ALV 24%

Saunavalaisin, laudekuituvalaisin 10+1 -kuituinen

550,00  sis. ALV 24%

10+1-kuituinen valaisin lauteeseen jonka pituus on 1400-1800 mm. Sisältää 10 kpl laudekuituja ja 1 kpl 5 m kattokuidun kiuaslinssillä.

Laudekuituvalaisimella luot saunaasi lämpimän tunnelman ja pehmeän puupinnoista heijastuvan valon.

Sun Saunan laudekuituvalaisin koostuu muuntajasta, projektorista ja valokuitunipusta. Valonlähteenä toimii markkinoiden paras Creen led polttimo, joka keskittää valon tehokkaasti kuituun. Kuidun välityksellä valo johdetaan haluttuun kohteeseen. Kuituvalaisimen etuina ovat pitkäikäisyys ja lähes vapaa sijoittelu löylyhuoneessa.

Laudekuituvalaisin soveltuu asennettavaksi myös valmiisiin saunoihin sillä sen asentaminen ei vaadi paneeleiden vaihtoa. +1 kattokuidun asentaminen vaatii kattopaneeleiden irrotuksen.

Laudekuituvalaisimessa on mekaaninen himmennin, jonka avulla valotehon voi säätää mieleisekseen. Kattokuitua ei voi himmentää.

Äänetön projektori ja muuntaja ovat lämpö- ja roiskevesisuojatussa kotelossa, valaisin on hyväksytty asennettavaksi saunan lauteiden alle. Laudevalaisimen kuidut ovat halkaisijaltaan 3 mm paksuja, kuidut voidaan katkaista sopivan mittaisiksi mattoveitsellä asennuksen yhteydessä.

Sun Saunan laudekuituvalaisimen mukana toimitetaan kuvallinen asennusohje.

Valaisimen kuitupituudet:

  • 1700 mm, 2 kpl
  • 2000 mm, 4 kpl
  • 2300 mm, 2 kpl
  • 2600 mm, 2 kpl
  • +1kpl kattokuitu kiuaslinssillä, pituus 5000 mm