Yhteisösauna ja yleinensauna

Yhteisösauna on kohtaamispaikka joka on monelle mieleen. Siellä rentoudutaan, tavataan tuttuja, isketään tarinaa ja peseydetään. Hyvä yhteisösauna jää mieleen, meillä on kokemusta niiden rakentamisesta.

Sun Sauna on kehittänyt laudejärjestelmän yleisiinsaunoihin ja yhteisösauna käyttöön. Tavoitteemme on ollut löytää lähestymiskulma, missä käytettävyys, siivottavuus ja käyttökustannukset tuotteen elinkaaren aikana ovat paremmat kuin nykyisin käytetyissä ratkaisuissa. Tässä olemme saavuttaneet tavoitteemme.

Tervetuloa tutustumaan laudemallistoihin jotka kestävät käyttöä!

Kestävä laude

Lauderallielementit valmistetaan kiinnittämällä laudelaudat olkatapilla otsalautaan kiinni. Näin laudelaudan päät eivät kastuessaan ime vettä eivätkä halkea herkästi. Rallien alapinnalla ei ole lainkaan sidelistoja, tämä helpottaa siivoamista ja vähentää lian tarttumispintaa vaikeasti puhdistettaviin kohtiin. Laudelautojen väliset raot ovat riittävän väljät harja- tai kuitukangaspesimille. Tapittamalla tehty rallirakenne on kestävä, helppohoitoinen ja pitkän käyttöikänsä vuoksi edullinen.

Saunan kiukaat valmistetaan ammattikäyttöön erilaisin kompenentein kuin kotikäyttöön tulevat kiukaat, meille on selvää että lauteiden kanssa on toimittava samalla tavalla.

Swing Clean -lauteen runkoratkaisut valitaan tilan ja käyttöympäristön mukaisesti:

Puurunkoinen laude

Metalliset lauderungot:

Ruostumatonteräs lauderunko, haponkestäväteräs lauderunko

Laatoittamalla tehty lauderunko

Sinkittyä lauderunkoa ja alumiinista lauderunkoa emme suosittele vaikeamman puhdistettavuuden ja työstökohtien ruostumisen vuoksi (sinkitty).

Swing Clean laudejärjestelmä on suunniteltu erityisesti jatkuvaan käyttöön ja vaativiin siivousolosuhteisiin. Sekä metalliset että puiset lauderungot ovat purettavia ja takaisin kasattavia. Lauderallit ovat kokonsa ja rakenteensa vuoksi helppoja käsitellä.