Hotellin saunat ja edustus saunat ammattitaidolla

Kunnossapitoa ja puhdistettavuutta unohtamatta!

Saunaelämyksen mahdollistaa – Sun Sauna Yhteisösaunat

Hotellin saunat ja edustus saunat

Hotellisaunoja ja edustus saunoja on monenlaisia, päivittäisessä käytössä olevia saunoja joilta vaaditaan hyvää käyttökestävyyttä ja helppoa siivottavuutta ja huoltoa. Huonesaunoja joiden käyttö on kotikäyttöä vastaavalla tasolla ja edustus saunoja joita käytetään ehkäpä harvemmin mutta joiden oltava aina tiptop kunnossa.

Hotellin vuokra- tai tilaussaunalta ja edustussaunalta vaaditaan jo elämyksellisyyttä. Saunomisen pitää olla mieleenjäävä kokemus jotta se tuo asiakkaat nauttimaan saunasta ja yhdessä olosta aina uudelleen.

Rakennamme yli 20-vuoden kokemuksella myös edustussaunat joissa kelpaa saunottaa niin ystävät kuin yhteistyökumppanitkin. Jokaiseen kohteeseen löytyy käyttöympäristön vaatimusten mukaan räätälöidyt lauderatkaisut, huokuttelevaa ulkonäköä unohtamatta.

Saunomiselämys on monen tekijän summa, palvelu pitää olla kunnossa, puitteet selvästi paremmat kuin normaaleissa kotisaunoissa, tilaa koko mukavalle kaveri tai työporukalle sekä tietenkin sauna joka jää positiivisesti mieleen.

Hotellin saunaremontti

Sun Sauna valmistaa ja remontoi saunoja käyttöympäristön vaatimukset huomioiden, asiakkaan toiveita kuunnellen ja haasteellisiinkin kohteisiin kestävät ratkaisut hakien. Rakennamme myös erilaisia teemojen mukaan sisustettuja saunoja, Elämyssaunoja.

Elämyssaunoista hyvänä esimerkkinä Laajavuoren Rantasipi kylpylän saunat, Korpisauna, Ruususauna, Mökkisauna, Citysauna ja Kristallisauna jotka ovat Sun Saunan toteuttamia.

Hotellin saunaremontit – Edustus saunat – Ole yhteydessä sauna-asiantuntijaamme!