Taloyhtiösaunat / Talosaunat

Taloyhtiöiden saunatiloissa käyttöaste on pitkälti kiinni saunan kunnosta ja saunatilojen viihtyisyydestä. Talosaunan lauteet ovat kovalla käyttörasituksella päivittäisen käytön ja tiheän siivoustaajuuden vuoksi. Normaaleissa kotisaunoissa käytetyt rakenneratkaisut eivät kestä yhteisösaunakäytössä pitkään ja kuluvat käytössä nopeasti.

Sun Saunalla on oma taloyhtiö ja talosauna käyttöön suunniteltu laudemallisto jonka rakenteelliset ratkaisut on suunniteltu jatkuvaa päivittäistä käyttöä silmällä pitäen. Lauteiden metalliset rungot tehdään ammattitaidolla kestämään ja mahdollisimman pelkistetty rakenne helpottaa huoltoa. Kiukaiden suojakaiteet varustetaan aina avattavalla huoltoportilla.

Kaikki lauteen puurallit ovat pystyyn nostettavia ja irrotettavia joten niiden pesu ja huolto on erittäin helppoa. Oikeilla tuotevalinnoilla sauna kestää kovaakin käyttöä ja pysyy siistinä elinkaarensa loppuun saakka.

Vakio kokoisia lauderalleja voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti tarpeen mukaan. Metallirunkoinen Swing Clean laudejärjestelmä on erinomainen valinta talosaunan lauteeksi. Taloyhtiön saunatiloihin on saatavana myös pukuhuoneen penkkejä ja pöytiä sekä rst-runkoisia pesuhuoneen penkkejä.

Taloyhtiö saunaremontti, talosaunojen remontit

Sun Sauna tekee saunaremontit taloyhtiön saunatiloihin. Pitkä kokemuksemme ja ammattitaitoinen tiimimme takaa että remontti onnistuu ja lopputulos on aina laadukas.

Meiltä saat saunaremontin avaimet käteen periaatteella tai vaihtoehtoisesti voitte tilata saunan rakennustarvikepaketin. Toimitamme paneelit, valaisimet, kiukaat, valmiit taloyhtiökäyttöön räätälöidyt lauteet, peseytimistilojen kalusteet ja pukeutumistilojen kalusteet. Lauteet tulevat esikasattuina kohteeseen toimitettuna, kuvallisen asennusohjeen kanssa. Valmiiden metallirunkoistenkin mittatilauslauteiden asentaminen on helppo ja nopea toimenpide.

Taloyhtiön saunavuorot täyteen – Sun Saunan Swing Clean laudejärjestelmällä!