Kovaa käyttöä kestävä laudejärjestelmä taloyhtiöiden saunoihin ja talosaunoihin

Taloyhtiösaunat / Talosaunat

Taloyhtiöiden saunatiloissa käyttöaste on pitkälti kiinni saunan kunnosta ja saunatilojen viihtyisyydestä. Talosaunan lauteet ovat kovalla käyttörasituksella päivittäisen käytön ja tiheän siivoustaajuuden vuoksi. Normaaleissa kotisaunoissa käytetyt rakenneratkaisut eivät kestä yhteisösaunakäytössä pitkään ja kuluvat käytössä nopeasti.

Sun Saunalla on oma taloyhtiö ja talosauna käyttöön suunniteltu laudemallisto jonka rakenteelliset ratkaisut on suunniteltu jatkuvaa päivittäistä käyttöä silmällä pitäen. Lauteiden metalliset rungot tehdään ammattitaidolla kestämään ja mahdollisimman pelkistetty rakenne helpottaa huoltoa. Kiukaiden suojakaiteet varustetaan aina avattavalla huoltoportilla.

Kaikki lauteen puurallit ovat pystyyn nostettavia ja irrotettavia joten niiden pesu ja huolto on erittäin helppoa. Oikeilla tuotevalinnoilla sauna kestää kovaakin käyttöä ja pysyy siistinä elinkaarensa loppuun saakka.

Vakio kokoisia lauderalleja voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti tarpeen mukaan. Metallirunkoinen Swing Clean laudejärjestelmä on erinomainen valinta talosaunan lauteeksi.

Taloyhtiö saunaremontti, talosaunojen remontit

Iloksemme suomessa on vielä vahva yhteisösaunakulttuuri, taloyhtiöissä on paljon yhteisiä saunatiloja. Sun Saunalla on näihin saunatiloihin käyttöympäristön mukaan räätälöidyt tuotteet jotka kestävät käyttöä.

Taloyhtiön saunaremontti on vaativa projekti jonka jokainen yksityiskohta on onnistuttava, jotta sauna kestää kovaa käyttörasitusta. Sun Saunalla on alan paras osaaminen taloyhtiöiden saunaremonteista.

Talosaunan saunaremonttia aloitettaessa teemme aina huolellisen suunnitelman jossa arvioidaan korjaustarpeet. Saunan purkamisen jälkeen tarkistamme eristyksien kunnon ja korjaamme ne sovitusti. Taloyhtiökäytössä oleviin saunoihin höyrysulku on syytä vaihtaa aina paneeleiden uusimisen yhteydessä.

Paneelimateriaalien valintaan ja kiinnitykseen on syytä kiinnittää erityistä huomiota kovan käytön kohteissa. Sun Saunalla on yhteisösaunakäyttöön luodut standardit joiden mukaan kiinnitykset tehdään.

Osaava suunnittelu ja asennustiimimme takaavat että saunat ovat aina huollettavissa ja niiden rakenne mahdollistaa helpon puhdistettavuuden.

Valmistamme lauteet aina tehtaalla valmiiksi oikeisiin mittoihin, näin lauteiden laatu on aina hyvä. Taloyhtiökäyttöön suunniteltu Swing Clean laudejärjestelmä on markkinoiden paras kovan käytön kohteisiin räätälöity laude.

Lauteiden teräsrungot ovat purettavissa joten seuraavan saunaremontin yhteydessä ne puretaan ja kasataan uudelleen paikoilleen. Teräsrunko on siis käytännössä ikuinen ja puuosia vaihdetaan tarvittaessa.

Saunojen lisäksi meiltä löytyvät myös pukeutumistilojen kalusteet ja peseytymistilojen penkit.

Tervetuloa tutustumaan laudejärjestelmiimme ja tekemään laadukas saunaremontti!

Talosaunojen urakointi ja asuntosaunojen urakointi

Rakennamme taloyhtiön saunoja aliurakointina rakennusliikkeille tai suorina urakoina taloyhtiöille. Urakointikohteissa käytämme samoja hyviksi havaittuja ratkaisuja kuin omissakin kohteissamme, talosaunat valmistetaan Jyväskylän tehtaallamme elementeiksi jotka on helppo kasata rakennuspaikalla. Talosaunojen lauteiden teräsrungot ovat käytännössä ikuisia, ne voidaan purkaa ja kasata uudelleen saunaremontin yhteydessä. Talosaunojen lisäksi urakoimme asuntosaunoja ja pesuhuoneiden alakattoja, kerrostalo-, rivitalo- ja omakotitalo kohteisiin. Saunaurakointi tehdään aina kokeneiden asentajiemme toimesta.