Taloyhtiösaunat / Talosaunat

Taloyhtiöiden saunatiloissa käyttöaste on pitkälti kiinni saunan kunnosta ja saunatilojen viihtyisyydestä. Taloyhtiö saunat ovat kovalla käyttörasituksella päivittäisen käytön ja tiheän siivoustaajuuden vuoksi. Normaaleissa kotisaunoissa käytetyt rakenneratkaisut eivät kestä yhteisösaunakäytössä pitkään ja kuluvat käytössä nopeasti.

Sun Saunalla on oma taloyhtiökäyttöön suunniteltu saunamallistonsa jonka rakenteelliset ratkaisut on suunniteltu jatkuvaa päivittäistä käyttöä silmällä pitäen. Oikeilla tuotevalinnoilla sauna kestää kovaakin käyttöä ja pysyy siistinä elinkaarensa loppuun saakka.

Vakio kokoisia lauderalleja voidaan vaihtaa helposti ja nopeasti tarpeen mukaan. Metallirunkoinen Swing Clean laudejärjestelmä on erinomainen valinta talosaunan lauteeksi. Taloyhtiön saunatiloihin on saatavana myös pukuhuoneen penkkejä ja pöytiä sekä rst-runkoisia pesuhuoneen penkkejä.

Taloyhtiön saunaremontti

Sun Sauna tekee saunaremontteja taloyhtiöiden saunatiloihin avaimet käteen periaatteella tai vaihtoehtoisesti meiltä voi tilata saunan rakennustarvikepaketin. Toimitamme paneelit, valaisimet, kiukaat, valmiit lauteet ja peseytimistilojen kalusteet ja pukeutumistilojen kalusteet. Lauteet tulevat esikasattuina kohteeseen toimitettuna, kuvallisen asennusohjeen kanssa. Valmiiden metallirunkoistenkin mittatilauslauteiden asentaminen on helppo ja nopea toimenpide.

Taloyhtiön saunavuorot täyteen – Sun Saunan Swing Clean laudejärjestelmällä!