Kylpylän saunat

Rakennamme tai uudistamme teille yksilölliset kylpyläsaunat joissa viihdytään ja jotka jäävät mieleen. Kauniin ja kestävän ulkonäön lisäksi meille on erityisen tärkeää, että rakentamamme saunat ovat myös ylläpidettäviä. Päivittäisen puhtaanapidon onnistuminen on sekä kylpylän asiakkaan että ylläpitäjän etu. Tämä tuo sekä kustannussäästöä että lisää viihtyisyyttä.

Sun Sauna rakentaa ja remontoi saunat aina käyttöympäristön vaatimukset huomioiden, asiakaan toiveita kuunnellen ja haasteellisiinkin kohteisiin kestävät ratkaisut hakien. Swing Clean laudejärjestelmämme on kovimmissa mahdollisissa käyttökohteissa kehitetty ja toimivaksi todettu.

Sun Sauna valmistaa suuren osan suomen uimahallien ja kylpylöiden saunoista, uskallamme ylpeästi sanoa olevamme alamme kovin ammattilainen ja sauna-asiantuntija.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja pyytämään tarjous uudesta saunasta!

Kylpylän saunat

Kylpylöiden saunat ovat kovalla päivittäisellä käyttörasituksella, silti saunojen on näyttettävä hyvälle päivästä toiseen. Lauteiden rakenteelta ja kestävyydeltä vaaditaan paljon ja lauteiden huollon on oltava helppoa. Sun Saunan Swing Clean laudejärjestelmä on suunniteltu juuri tällaiseen kayttötarkoitukseen.

Kylpylän saunaremontti

Sun Sauna toteuttaa kylpylän saunaremontin ammattitaidolla. Ammattitaitoinen saunaporukkamme rakentaa ja remontoi kylpylöiden saunatilat sovitussa ajassa, ilman ylimääräisiä käyttökatkoksia. Huolellisesti suunniteltu saunaremontti on mahdollista toteuttaa kahdessa-kolmessa päivässä. Käyttämämme saunaratkaisut ovat hioutuneet kokemuksen kautta kestäviksi ja helposti huollettaviksi. Sen minkä rakennamme sen myös ylläpidämme, huollamme ja kunnostamme rakentamamme saunatilat sopimuksen mukaisesti.

Ole yhteydessä sauna-asiantuntijaamme niin suunnitellaan juuri teidän käyttöönne paras saunaratkaisu.