Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Mitä se tarkoittaa?

Rakennamme teille yksilölliset, viihtyisät, mieleenpainuvat ja helposti ylläpidettävät saunaratkaisut.

Sun Sauna rakentaa ja remontoi saunat aina käyttöympäristön vaatimukset huomioiden, asiakaan toiveita kuunnellen ja haasteellisiinkin kohteisiin kestävät ratkaisut hakien. Swing Clean laudejärjestelmämme on kovimmissa mahdollisissa käyttökohteissa kehitetty ja toimivaksi todettu.

Sun Sauna valmistaa suuren osan Suomen uimahallien ja kylpylöiden saunoista, uskallamme ylpeästi sanoa olevamme alamme kovin ammattilainen ja sauna-asiantuntija.

 

Kylpylän saunat

Kylpylöiden saunat ovat kovalla päivittäisellä käyttörasituksella, silti saunojen on näyttettävä hyvälle päivästä toiseen. Lauteiden rakenteelta ja kestävyydeltä vaaditaan paljon ja lauteiden huollon on oltava helppoa. Sun Saunan Swing Clean laudejärjestelmä on suunniteltu juuri tällaiseen kayttötarkoitukseen.

Kylpylän saunaremontti

Sun Sauna toteuttaa kylpylän saunaremontin ammattitaidolla. Ammattitaitoinen saunaporukkamme rakentaa ja remontoi kylpylöiden saunatilat sovitussa ajassa, ilman ylimääräisiä käyttökatkoksia.  Käyttämämme saunaratkaisut ovat hioutuneet kokemuksen kautta kestäviksi ja helposti huollettaviksi. Sen minkä rakennamme sen myös ylläpidämme, huollamme ja kunnostamme rakentamamme saunatilat sopimuksen mukaisesti.

Ole yhteydessä sauna-asiantuntijaamme niin suunnitellaan juuri teidän käyttöönne paras saunaratkaisu.