Kuntosali sauna, liikuntakeskus saunat

Salipäivän tai liikuntapäivän kruunaa aito ja rentouttava saunahetki, mukava juttelu treenikavereiden kanssa ja löylyt!

Meille on tärkeää että rakentamamme saunat ovat aina viihtyisiä, turvallisia ja puhtaita.

Kuntosalin ja liikuntakeskuksen saunan on kestettävä jatkuvaa kovaa käyttöä, tähän käyttöön Sun Saunalla on oma Swing Clean laudejärjestelmänsä.

Sun Saunalle saunojen kaunis ja viihtyisä ulkonäkö on itsestäänselvyys, mutta niin on myös teknologia ja laudejärjestelmät joilla lauteen rakenteet toteutetaan.

Swing Clean laudejärjestelmän rungot ovat aina käyttöympäristön mukaan joko ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettuja, kiukaiden suojakaiteet ovat huoltoa varten avattavissa. Kaikki lauderallit ovat pesua ja huoltoa varten pystyyn nostettavissa, irrotettavissa eikä niiden alapinnoilla ole likaa kerääviä sidelistarakenteita.

Lauderallit valmistetaan siten että lautojen vääntyminen ja halkeaminen minimoidaan. Lauderallien koko mitoitetaan siten että ne ovat yhden henkilön helposti käsiteltävissä. Moduulirakenteen ansiosta saunamme ovat edullisia sekä hankintahinnaltaan että ylläpidettävyydeltään.

Kuntosali saunaremontti, liikuntakeskus saunaremontti

Remontoimme ja rakennamme kuntosalin ja liikuntakeskuksien saunat ammattitaidolla ja nopeasti, ilman pitkiä käyttökatkoksia. Hoidamme koko saunan uudistusprosessin suunnittelusta asennukseen ja huoltoon saakka. Saunojemme laudeosat ovat aina helposti uudistettavia, joten myös seuraavat saunaremontit sujuvat helposti. Ota yhteyttä sauna-asiantuntijaamme niin suunnitellaan teille sopiva saunakokonaisuus.