Kuntosali sauna

Salipäivän kruunaa aito ja rentouttava saunahetki, mukava juttelu treenikavereiden kanssa ja löylyt!

Meille on tärkeää että rakentamamme saunat ovat aina viihtyisiä, turvallisia ja puhtaita.

Kuntosalin saunan on kestettävä jatkuvaa kovaa käyttöä, tähän käyttöön Sun Saunalla on oma Swing Clean laudejärjestelmänsä.

Sun Saunalle saunojen kaunis ja viihtyisä ulkonäkö on itsestäänselvyys, mutta niin on myös teknologia ja laudejärjestelmät joilla lauteen rakenteet toteutetaan.

Swing Clean laudejärjestelmän rungot ovat aina käyttöympäristön mukaan joko ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä valmistettuja, kiukaiden suojakaiteet ovat huoltoa varten avattavissa. Kaikki lauderallit ovat pesua ja huoltoa varten pystyyn nostettavissa, irrotettavissa eikä niiden alapinnoilla ole likaa kerääviä sidelistarakenteita.

Lauderallit valmistetaan siten että lautojen vääntyminen ja halkeaminen minimoidaan. Lauderallien koko mitoitetaan siten että ne ovat yhden henkilön helposti käsiteltävissä. Moduulirakenteen ansiosta saunamme ovat edullisia sekä hankintahinnaltaan että ylläpidettävyydeltään.

Kuntosali saunaremontti

Remontoimme ja rakennamme kuntosalin saunat ammattitaidolla ja nopeasti. Hoidamme koko saunan uudistusprosessin suunnittelusta asennukseen ja huoltoon saakka. Ota yhteyttä sauna-asiantuntijaamme niin suunnitellaan teidän kuntosaliinne sopiva saunakokonaisuus.