Sun Sauna Oy

Sun Sauna on saunoja valmistava 1997 perustettu perheyritys.Sun Saunan Kotikylpylä

Me valmistamme saunoja tai kuten kokonaisuuksia kutsumme, Kotikylpylöitä.

Olemme valmistaneet toimintamme aikana yli 20 000 saunaa ja vuosittain teemme n. 1500 kpl lisää. Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme teemme vuosittain n. 5000 saunasuunnitelmaa.

Tällä kokemuksella uskallemme sanoa olevamme alamme kovimpia ammattilaisia.

Sun Saunan Kotikylpylässä sauna, pesuhuone ja pukeutumistila vilvoittelumahdollisuuksineen muodostavat toiminnallisuudeltaan ihanteellisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät entisaikojen saunaperinteet, moderni ulkonäkö ja laadukas toteutus.

Saunatehdas

Kotikylpylät valmistamme omien puuseppien toimesta Jyväskylässä sijaitsevassa tehtaassamme. Olemme erityisen ylpeitä saunojamme valmistavien puuseppiemme ammattitaidosta sekä nykyaikaisesta tehtaastamme saunan rakentamisen perinteitä unohtamatta. Oman tehtaan ja ammattitaitoisen henkilökuntamme vuoksi pystymme lupaamaan sinulle saunasi sisustamiseen aina laadukkaimmat tuotteet.

Sun Saunan Kotikylpylä tuotteita ovat lauteet, lasiseinät, kuituvalaisimet, paneelit sekä peseytymis- ja pukeutumistilojen kalusteet.

Toiminta-ajatus

Toiminta ajatuksenamme on tehdä saunoja asiakkaan toiveiden ja saunatilan koon mukaan. Olemme kehittäneet suunnitteluohjelman jolla asiakkaamme pääsevät hahmottamaan saunatilansa mahdollisuudet. Kaikki saunamallistomme ovat sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien ja puuseppien kanssa yhdessä suunniteltuja ja niiden yksityiskohdat on hiottu tarkasti mallistoon sopivaksi.

Sun Saunan verkossa toimivalla suunnitteluohjelmalla sinulla on mahdollisuus suunnitella ja pyytää tarjous omasta Kotikylpylästäsi. Valitse mallisto josta haluat toteuttaa Kotikylpyläsi ja me räätälöimme sen sinun tiloihisi sopivaksi.

Toimitamme saunoja asennettuina myös lukuisten yhteistyökumppaneidemme kautta, asikkaitamme ovat useimmat talotehtaat ja rakennusliikkeet.

Yhteisösaunoihin Sun Saunalla on omat tähän käyttöympäristöön suunnitellut laudejärjestelmänsä jotka ovat käytettävyydeltään, uudistettavuudeltaan ja käyttökustannuksiltaan ylivoimaisia. Osaava asennustiimimme suorittaa vaativimmatkin yhteisösauna-asennukset koko maan laajuisesti.

Sun Sauna sai alkunsa Raimo Huuskon intohimosta parantaa Suomalaisen saunan laatua, tänään yritystä jatkavat pojat Juha-Pekka ja Harri Huusko.

Sun Saunan luotettavuudesta kertoo myös asiakastiedon korkein luottoluokitus Suomen vahvimmat platina merkki vuodesta 2007 alkaen.