Saunan lasiseinät ja saunan ovet

Kylpyhuoneessa ja pesutiloissa käytettävä lasiseinä ei ole vain tilanjakaja, se myös yhdistää saunan, pesuhuoneen ja pukeutumistilan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, Kotikylpyläksi.

Saunan lasiseinät ja karmittomat lasiovet

Saunan ja pesuhuoneen välissä oleva lasiseinä tekee tilavaikutelmasta avaran sekä tuo saunan tunnelmallisen valaistuksen parhaat puolet esiin, se avartaa tilan Kotikylpyläksi. Saunan lasiseinällä tila avautuu heti kylpyhuoneeseen astuttaessa ja upea sauna tunnelmavalaistuksineen on nähtävillä. Lasiseinä on rakentamiskustannuksiltaan edullinen ja helppohoitoinen.

Sun Saunan lasiseinissä on huomioitu myös asennettavuus, saunakäyttöön suunnitellulla ja valmistetulla lasilistalla ja kumitiivisteillä, säädettävillä saranoilla ja tukevilla kiinnikkeillä. Lasiseinän asentaminen on helppoa ja lopputulos kaunis.

Saunan lasiseinä voidaan tehdä puolikorkeana tai täyskorkealla lasilla. Lattiasta kattoon ulottuva lasi kiinnitetään lattiaan liimattavavilla kiinnikkeillä, jotka helpottavat siivousta verrattuna listoihin eikä vesieristeitä tarvitse puhkaista. Lasiseinä saunaan lisää jonkin verran kiukaan tehontarvetta, tämä kannattaa huomioida kiuasta valittaessa.

Karkaistu, kestävä 8 mm turvalasi kiinnitetään lasiaukkoon alumiinilistoilla. Listassa ei ole teräviä reunoja johon lika pääsee kertymään, lasilistan pääty on suljettu päätylapulla kauniin lopputuloksen varmistamiseksi. Lasien tiivistys ja kiinnitys toteutetaan tähän suunnitelulla kumitiivisteellä joten väriä muuttavia silikoni saumauksia ei tarvita. Lasiovien saranat ovat kromattuja käytössä hyvin kestäviä ja niiden keskityskohta on tarkasti säädettävissä. Oven vedin ja ylälasin kiinnikkeet ovat kromattuja, lasiseiniin on saatavana myös pitkää pystyvedintä. Pitkä pystyvedin on saunanpuolella puinen ja pesuhuoneen puolella kromattu.

Saunan karmilliset lasiovet löytyvät vakiomittaisena varastosta ja karmilliset erikoismittaovet tehdään tilauksesta halutulla lasinvärillä. Karmittomat ovet ja lasiseinät tehdään aina mittatilaustyönä. Vakio lasivärivaihtoehtoja ovat kirkas lasi, pronssilasi, savulasi. Näiden lisäksi laseja löytyy myös etsattuna (maitolasi/satiinilasi). Toimitusajat ovat noin 3 viikkoa mittatilaus lasiseinissä ja karmittomissa mittatilaus ovissa.

Saunan karmillinen lasiovi

Karmilliset vakiomittaiset saunan lasiovet löytyvät varastosta kirkkaana, savunharmaana ja pronssina. Karmillisen oven karmit ovat tervaleppää. Ovissa on alboyn saranat ja rullasalpa. Ovessa on puunuppi vedin.

Varastossa olevat saunan ovet:

Saunan ovi 7 x 19

Saunan ovi 8 x 19

Saunan ovi 9 x 19

Tarjouksen lasiseinästä tai erikoismittaisesta saunan tai kostean tilan ovesta saatte ilmoittamalla meille aukkomitat. Huomioimme listojen ja lasien vaatimat asennusvälykset. Tarjous lasiseinästä on mahdollista pyytää myös saunansuunnitteluohjelmalla alla olevan linkin kautta.

Sun Saunalla on yli 10 000 asennetun lasiseinän kokemus, me tiedämme miten lasiseinät tehdään!