Miksi Sun Sauna?

Edulliset saunatuotteet

Me olemme saunan rakentamisen ammattilaisia.

Pitkä kokemuksemme saunojen valmistuksesta on hionut tuotantoprosessimme tehokkaaksi. Tämän ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina hinnaltaan kilpalukykyiset lauteet, paneelit, valaistuksen ja lasiseinät. Asentajamme ovat alansa parhaita ammattilaisia, joilta saunojen asennukset käyttävät.

Aikaa kestävä design

Saunan sisustus on kokonaisuus jossa kannattaa miettiä kaikki yksityiskohdat kerralla!

Kaikki saunamallistomme ovat sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien ja puuseppien yhdessä suunnittelemia ja niiden yksityiskohdat on hiottu tarkasti mallistoon sopiviksi. Saunan laudemallistomme kestävät aikaa ja harkitut yksityiskohdat miellyttävät silmää vielä vuosienkin kuluttua!

Laadukkaat tuotteet

Sun Sauna on valmistanut lauteita omien puuseppien toimesta yli 20-vuoden ajan. Pitkä kokemuksemme on hionut toimittamiemme tuotteiden laadun erinomaiseksi ja tekniset ratkaisut toimiviksi. Teemme lauteet omassa tehtaassamme Jyväskylässä nykyaikaisilla työstökoneilla käsityö- ja saunaperinteitä kunnioittaen. Tämän vuoksi pystymme lupaamaan aina laadukkaan ja edullisen lopputuloksen.

Koulutamme jokaisen saunapuuseppämme itse, kukaan ei ole seppä syntessään kuten sanonta kuuluu, mutta Sun Saunan saunapuuseppä on alansa huippumattilainen  joista olemme erityisen ylpeitä. Kun kaikki lauteiden osat valmistetaan saman katon alla, tarkoituksenmukaisilla työstökoneilla ja ehdottomien sauna ammattilaisten toimesta, tiedämme aina että laatumme on alan parasta ja osat keskenään yhteensopivia.

Lauteet mittatilaustyönä

Sun Saunan laatu on tiedossa etukäteen!

Huolellinen saunan sisustussuunnitelma ja edullinen hinta

Olitpa rakentamassa uutta saunaa tai tekemässä saunaremonttia, meiltä löytyy toiveittesi mukainen ratkaisu! Palveluksessasi ovat maan kokeneimmat sauna-asiantuntijat!

Teemme aina kirjallisen tarjouksen mittapiirustuksineen, jolloin saatte varmasti toiveidenne mukaisen sauna suunnitelman joka on myös teknisesti mahdollista toteuttaa.

Yksilöllisellä tarjouksella taataan että edullinen hinta on etukäteen tiedossa ja projekti pysyy budjetissa.

Tarjouksessa on mukana tilaa havainnollistavat 3-d kuvat sekä panelointisuunnitelmat ja valaistussuunnitelmat.

Saunan lauteet, L-muotoiset lauteet

Puhdistettavuus ja huollettavuus

Puhtaaseen saunaan on mukava mennä ja ilo kutsua ystäviä!

Sun Saunan tavaramerkkinä on aina ollut lauteiden käytettävyys, huollettavuus, edullisuus ja puhdistettavuus.

Lauteen pesu ja siivous

Kaikista lauteistamme lähtevät aina kaikki lauderallit irti joten ne saadaan pidettyä helposti puhtaana.

Lauteen pesu ja siivous

Runko orret lähtevät nostamalla pois ja orsissa on irrotusta helpottavat messinkiholkit joten ne eivät koskaan turpoa käytössä kiinni.

Lauteeseen integroitu kuituvalaisin

Kun lauteeseen tulee kuituvalot, jyrsimme istuinlauteen etulaitaan kuitu-urat jotka helpottavat kuitujen asennusta ja siivousta sekä suojaavat kuituja katkeamisilta huollon ja pesun yhteydessä.

Saunan lauteet, selkänojat, väliritilät

1. ja 2. Laudekuituvalaisimen kuidut asennetaan selkänojaa ja istuinlauteen etulaitaan.

3. Ylälauteen runkoon jyrsitään kuitu-ura saunavalaisinsarjan asennuksen helpottamiseksi.

4. Kiuaslinssillinen ECO-mallin saunan kuituvalosarja sisältää kiukaan yläpuolelle kattoon sijoitettavan 5 m kiuaskuidun.

Kotimainen sauna ja laudevalmistaja

Sun Sauna on kotimainen sauna valmistaja. Valmistamme kaikki lauteemme Jyväskylän tehtaalla.

Saunatehtaan yhteydessä on saunanäyttely, Tervetuloa tututustumaan!

Turvallisuustuotteet

Meiltä löydät myös laudemallistoihin sopivat käyttöturvallisuutta lisäävät tuotteet kuten kiuaskaiteet, nousujohteet ja saunajakkarat.

Kiuaskaide, tervaleppä

Lauteen asennus

Sun Saunan lauteet esikasataan tehtaalla. Laudeosat numeroidaan ennen purkamista ja toimitetaan kuvallisen asennusohjeen kanssa. Valmislauteiden asentaminen on helppoa eikä se vaadi erikoisosaamista tai erikoistyökaluja. Mittatilauslauteiden mukana tulevat aina laudekohtaiset kuvalliset asennusohjeet.

Toimitus

Saunat toimitetaan kotiovelle sovitulla toimitusviikolla.