Classic-mallisto

Elegance-mallisto

Log-mallisto

Relax-mallisto

Wave-mallisto

swing-mallisto

Dura-mallisto

Laudemateriaalit

Saunan laudemateriaaleina suositaan pihkaamattomia lehtipuita, valmistamme saunat käyttäen aina A-laatuisia materiaaleja.

lue lisää

Saunan lauteet

Sun Saunan valmislauteissa yhdistyvät viimeistelty design, ergonomia sekä laadukas toteutus. Kaikki mallistomme lauteet valmistetaan mittatilaustyönä.

Kattava mallisto, jokaiseen saunaan sopiva tyyli ja laudemalli

Saunan lauteiden malliin ja muotoon vaikuttavat saunan koko, sekä oven ja kiukaan sijaintipaikka. Jos saunan mitat ovat tiedossasi (leveys, syvyys ja korkeus), voit suunnitella saunan lauteen kätevällä suunnitteluohjelmallamme. Saatte tarjouksen lauteesta ja saunan sisutuksesta helposti lähettämällä sauna suunnitelman ohjelman kautta meille. Lähetämme saunapaketista tai lauteesta tarjouksen sähköpostiinne kahden arkipäivän kuluessa!

Pyydä saunatarjous ja ylläty positiivisesti! Kerralla valmista, laadukkaasti ja edullisesti.

Laudemallistot

Saunamallistot

Laudemallistoihimme kuuluu seitsämän tyyliltään erilaista saunan sisustusratkaisua. Saunamallistosta löytyy perinteisiä lankkulauteita, pyörelinjaisia kulmalaudemallistoja ja pelkistetyn moderneja ratkaisuja. Laudemallistojen jokainen yksityiskohta ja toteutustekniikka on hiottu yhdessä arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja osaavien puuseppiemme kanssa. Kaikki lauteet valmistetaan Jyväskylän tehtaallamme omien saunapuuseppiemme toimesta, joista olemme erityisen ylpeitä.

Laudemallistot/saunamallistot, : Classic, Wave, Elegance, Relax, Log, Swing ja Dura.

Tervetuloa valitsemaan oma saunan sisustuspaketti!

Saunan suunnittelu

Saunan uudistaminen on kannattava sijoitus, joka nostaa hyvin toteutettuna koko kodin arvoa. Siksi on tärkeää että, saunasuunnitelma tehdään huolellisesti ja toteutetaan ammattitaitoisesti. Sama tietenkin koskee kylpyhuoneremonttia, sauna ja kylpyhuone olisi suositeltavaa suunnitella samaan aikaan.

Tarjoamme ilmaisen saunan suunnittelupalvelun. Saunan sisustussuunnitelma sisältää kustannusarvion, CAD-pohjakuvan, panelointisuunnitelman ja 3D värikuvan tulevasta saunastasi. Upea sauna syntyy hyvällä suunnittelulla!

Jokaisesta laudemallistosta on räälöitävissä laude lähes kaikkiin tilaratkaisuihin. Sauna-asiantuntijamme auttavat sinua löytämään lauderatkaisun, joka sopii parhaiten sinun saunasi mitoitukseen. Saunan suunnitteluohjelman kautta voit pyytää tarjousta mittatilauslauteen lisäksi myös saunanlasiseinästä, saunan valaistuksesta, paneeleista, kiukaasta sekä pesuhuoneen ja pukuhuoneen erikoiskalusteista.

Tarjouspyyntö saunasta

Pyydä tarjous saunastasi ja ylläty postiivisesti! Kerralla valmista, laadukkaasti ja edullisesti.

Annamme aina kiinteähintaisen tarjouksen saunatarvikkeista ja tarvittaessa myös asennuksesta.

Edulliset mittatilauslauteet

Kaikki Sun Saunan laudemalliston muotolauteet valmistetaan mittatilaustyönä omien puuseppiemme toimesta Jyväskylän saunatehtaalla. Saunatehtaamme on optimoitu laudetuotantoon ja hinta pysyy siksi kilpailukykyisenä. Mittatilauslaude valmistuu 2-3 viikossa tilauksesta. Ennen tilausta tarkistetaan aina huolellisesti saunan mitat ja korkeus, oven ja kiukaan paikka saunatilassa sekä kiukaan merkki ja malli.

Sauna-asiantuntijamme ja sinun yhdessä laatiman ratkaisun pohjalta tehdään tarkka mittakuva, jonka mukaan puuseppämme valmistaa käsityönä juuri sinun saunasi mittoihin sopivan lauteen. Laude esikasataan valmiiksi tuotannossamme ja osat numeroidaan asennustyön nopeuttamiseksi. Jätämme lauteisiin tarvittavat asennusvarat, laude toimitetaan kiinnitystarvikkeineen, kuvallisilla asennusohjeilla.

Valmislauteet tehdään mittoihin, saunapaketin asentaminen ei vaadi erikoistyökaluja ja onnistuu helposti!

Saunapaketti ja valmislauteet

Sun Saunan tekemät valmislauteet ovat nimensä mukaisesti täysin asennusvalmiita kokonaisuuksia ilman paikalla tehtäviä muokkauksia. Kasaamme lauteen valmiiksi tehtaallamme, numeroimme osat ja pakkamme sen kuljetusta varten. Valmislaudepaketti toimitetaan suoraan kotiovellesi. Kuljetus kestää 1-2 vuorokautta lähetyksestä. Ennen toimitusta kuljetuspalvelun tarjoaja soittaa ja sopii kanssasi luovutuksen. Toimitamme saunapakettimme myös ulkomaille luotettavan rahtipalvelun kautta.