Laudepaketti Relax

Laudepaketti Elegance

Laudepaketti Wave

Laudepaketti LOG

Laudepaketti Classic

Laudepaketti Swing

Laudemateriaalit

Saunan laudemateriaaleina suositaan pihkaamattomia lehtipuita, valmistamme saunat käyttäen aina A-laatuisia materiaaleja.

lue lisää

Laudemateriaali vaihtoehdot

Käsintehty saunan laude, jokaiseen saunaan sopiva tyyli ja laudemalli

Saunan lauteiden malliin ja muotoon vaikuttavat saunan koko, sekä oven ja kiukaan sijaintipaikka. Jos saunan mitat ovat tiedossasi, voit suunnitella saunan lauteen kätevällä suunnitteluohjelmallamme. Saatte tarjouksen lauteesta ja saunan sisutuksesta helposti lähettämällä sauna suunnitelmanne meille. Lähetämme tarjouksen sähköpostiinne kahden arkipäivän kuluessa! Pyydä saunatarjous ja ylläty positiivisesti! Kerralla valmista, laadukkaasti ja edullisesti.

Sun Saunan laudemallistot

Laude mallistoihimme kuuluu kuusi tyyliltään erilaista saunan sisustusratkaisua. Saunamallistosta löytyy perinteisiä lankkulauteita, pyörelinjaisia kulmalaudemallistoja ja pelkistetyn moderneja saunaratkaisuja. Laudemallistojen jokainen yksityiskohta ja toteutustekniikka on hiottu yhdessä arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja osaavien puuseppiemme kanssa.

Kaikki lauteet valmistetaan mittojen mukaan Jyväskylän tehtaallamme omien saunapuuseppiemme toimesta. Koulutamme jokaisen saunapuuseppämme itse, kukaan ei ole seppä syntessään kuten sanonta kuuluu, mutta Sun Saunan saunapuusepät ovat alansa huippumattilaisia joista olemme erityisen ylpeitä, jokainen päivä. Kun kaikki lauteen osat valmistetaan saman katon alla, tarkotuksenmukaisilla koneilla ja ehdottomien sauna ammattilaisten toimesta tiedämme aina että laatumme on alan parasta.

Laudemallisto/saunamallisto: Classic, Wave, Elegance, Relax, Log-lankkulaude ja Swing. Tervetuloa valitsemaan sinulle sopiva saunamallisto!

Saunan suunnittelu

Saunan uudistaminen on kannattava sijoitus, joka nostaa hyvin toteutettuna kodin arvoa. Siksi on tärkeää että, suunnitelma tehdään huolellisesti ja toteutetaan ammattitaitoisesti. Sama tietenkin koskee kylpyhuoneremonttia, sauna ja kylpyhuone olisi suositeltavaa suunnitella samaan aikaan.

Tarjoamme ilmaisen saunan suunnittelupalvelun. Saunan sisustussuunnitelma sisältää kustannusarvion, CAD-pohjakuvan, panelointisuunnitelman ja 3-D värikuvan tulevasta saunastasi. Upea sauna syntyy hyvällä suunnittelulla!

Jokaisesta laudemallistosta on räälöitävissä yksilöllinen laude kaikkiin tilaratkaisuihin. Sauna-asiantuntijamme auttavat sinua löytämään lauderatkaisun, joka sopii parhaiten juuri sinun saunasi mitoitukseen. Saunan suunnitteluohjelman kautta voit pyytää tarjousta mittatilauslauteen lisäksi myös saunanlasiseinästä, saunan valaistuksesta, paneeleista, kiukaasta sekä pesuhuoneen ja pukuhuoneen erikoiskalusteista.

Tarjouspyyntö saunasta

Sun Saunalla saunaremontin hinta ei ole salaisuus! Pyydä tarjous saunastasi ja ylläty postiivisesti! Kerralla valmista, laadukkaasti ja edullisesti. Annamme aina kiinteähintaisen eritellyn tarjouksen saunatarvikkeista ja tarvittaessa myös koko saunaremontista. Saat tarjouksen sähköpostiisi kahden arkipäivän kuluessa! Jos et halua käyttää suunnitteluohjelmaa, lähetä meillä saunan pohjakuvat tai mitat saunastasi osoitteeseen info@sunsauna.fi Ilmoita myös tuotteet, jotka haluat tarjoukseen. Lauteiden lisäksi tarjoamme lasiseinät, lasiovet, kiukaat, paneelit ja saunan valaisimet.

Edulliset mittatilauslauteet

Sauna-asiantuntijamme ja sinun yhdessä laatiman ratkaisun pohjalta tehdään tarkka mittakuva, jonka mukaan puuseppämme valmistaa käsityönä juuri sinun saunasi mittoihin sopivan valmislauteen. Laude elementit esikasataan valmiiksi tuotannossamme ja osat numeroidaan. Valmiiden varmasti yhteensopivien laude elementtien yhteenliittäminen ja kasaamien on nopeaa ja lopputulos kaunis. Jätämme lauteisiin tarvittavat asennusvarat, laude toimitetaan kiinnitystarvikkeineen, kuvallisilla asennusohjeilla.

Kaikki saunan lauteet valmistetaan mittatilaustyönä omien puuseppiemme toimesta Jyväskylän saunatehtaalla. Saunatehtaamme on optimoitu laudetuotantoon ja lauteet ovat siksi myös edulliset. Yksilöllinen mittatilauslaude valmistuu 2-3 viikossa tilauksesta. Ennen tilausta tarkistetaan aina huolellisesti saunan mitat ja korkeus, oven ja kiukaan paikka saunatilassa sekä kiukaan merkki ja malli.

Valmislaude tehdään valmiiksi oikeisiin mittoihin, saunapaketin asentaminen ei vaadi erikoistyökaluja ja onnistuu helposti!

Laudepaketti ja valmislauteet

Valmiit laudepaketit helppoon ja laadukkaaseen saunan uudistamiseen. Sun Saunan valmislauteet ovat nimensä mukaisesti täysin asennusvalmiita kokonaisuuksia ilman paikalla tehtäviä muokkauksia tai sovituksia, jokainen laude elementin osa sopii tarkasti paikoilleen. Teemme lauteen valmiiksi tehtaallamme oikeaan mittaan, numeroimme osat ja pakkamme sen kuljetusta varten. Valmis laudepaketti toimitetaan suoraan kotiovellesi. Valmislauteen asentaminen on helppo ja nopea toimenpide eikä vaadi erikoistyökaluja. Laudepaketin mukana tulee aina kuvalliset asennusohjeet. Laudepaketti sisältää toimitus sisällön mukaisesti selkänojan, istuinlauteen, välitilanritilät, jalkalauteen ja saunajakkaran. (toimitus sisältö voi vaihdella laudemallikohtaisesti)

Saunan laudepaketin lisäksi toimitamme tarvittaessa samalla rahdilla myös muut saunan sisustukseen tarvittavat materiaalit. Kuljetus kestää 1-2 työpäivää lähetyksestä. Ennen toimitusta kuljetuspalvelun tarjoaja soittaa ja sopii kanssasi luovutuksen. Toimitamme saunapaketit myös ulkomaille luotettavan rahtipalvelun kautta.

Saunan suunnittelu