Classic-mallisto

Elegance-mallisto

Log-mallisto

Relax-mallisto

Wave-mallisto

swing-mallisto

Dura-mallisto

Laudemateriaalit

Saunan laudemateriaaleina käytetään pihkaamattomia lehtipuita, suosituimmat ovat tällä hetkellä lämpökäsitelty haapa, lämpökäsitelty tervaleppä ja tervaleppä.

lue lisää

Saunan lauteet

Sun Saunan valmislauteissa yhdistyvät viimeistelty design, ergonomia sekä laadukas toteutus. Kaikki mallistomme lauteet valmistetaan mittatilaustyönä.

Seitsemän eri laudemallia

Saunan lauteiden malliin ja muotoon vaikuttavat saunan koko, sekä oven ja kiukaan sijaintipaikka. Jos saunan mitat ovat tiedossasi (leveys, syvyys ja korkeus), voit suunnitella saunan lauteen kätevällä suunnitteluohjelmallamme. Saatte tarjouksen lauteesta ja saunan sisutuksesta helposti lähettämällä sauna suunnitelman ohjelman kautta meille. Lähetämme saunapaketista tai lauteesta tarjouksen sähköpostiinne kahden arkipäivän kuluessa!

Laudemallistoomme kuuluu seitsämän tyyliltään erilaista saunan sisustusratkaisua. Laudemallistot/saunamallistot, : Classic, Wave, Elegance, Relax, Log, Swing ja Dura.

Tervetuloa valitsemaan oma saunan sisustuspaketti!

Saunan sisustus suunnittelu

Saunan uudistaminen on kannattava sijoitus, joka nostaa hyvin toteutettuna koko kodin arvoa. Siksi on tärkeää että, saunasuunnitelma tehdään huolellisesti ja toteutetaan ammattitaitoisesti. Sama tietenkin koskee kylpyhuoneremonttia, sauna ja kylpyhuone olisi suositeltavaa suunnitella samaan aikaan.

Tarjoamme ilmaisen saunan sisustussuunnittelupalvelun. Saunan sisustussuunnitelma sisältää kustannusarvion, CAD-pohjakuvan, panelointisuunnitelman ja 3D värikuvan tulevasta saunastasi. Upea sauna syntyy hyvällä suunnittelulla!

Jokaisesta laudemallistosta on räälöitävissä laude lähes kaikkiin tilaratkaisuihin. Suunnittelijamme auttavat sinua löytämään lauderatkaisun, joka sopii parhaiten sinun saunasi mitoitukseen. Saunan suunnitteluohjelman kautta voit pyytää tarjousta mittatilauslauteen lisäksi myös lasiseinästä, saunan valaistuksesta, paneeleista, kiukaasta sekä pesuhuoneen ja pukuhuoneen erikoiskalusteista.

Edulliset mittatilauslauteet

Kaikki Sun Saunan laudemalliston muotolauteet valmistetaan mittatilaustyönä omien puuseppiemme toimesta Jyväskylän saunatehtaalla. Saunatehtaamme on optimoitu laudetuotantoon ja hinta pysyy siksi kilpailukykyisenä. Mittatilauslaude saadaan asiakkalle 2-3 viikossa tilauksesta. Ennen tilausta tarkistetaan aina huolellisesti saunan mitat ja korkeus, oven ja kiukaan paikka saunatilassa sekä kiukaan merkki ja malli.

Sauna-asiantuntijamme ja sinun yhdessä laatiman ratkaisun pohjalta tehdään tarkka mittakuva, jonka mukaan puuseppämme valmistaa käsityönä juuri sinun saunasi mittoihin sopivan lauteen. Laude esikasataan valmiiksi tuotannossamme ja osat numeroidaan asennustyön nopeuttamiseksi. Jätämme lauteisiin tarvittavat asennusvarat, laude toimitetaan kiinnitystarvikkeineen ja kuvallisilla asennusohjeilla.

Valmislauteet tehdään mittoihin, saunapaketin asentaminen ei vaadi erikoistyökaluja ja onnistuu helposti!

Saunapaketin toimitus kotiovelle saakka, myös ulkomaille

Kun laudepakettisi on valmis, toimitamme sen suoraan kotiovellesi. Kuljetus kestää yleensä 1-2 vuorokautta lähetyksestä. Ennen toimitusta kuljetuspalvelun tarjoaja soittaa ja sopii kanssasi luovutuksen. Toimitamme saunapakettimme myös ulkomaille luotettavan rahtipalvelun kautta.