Buy Valium China

Elegance-mallisto

Log-mallisto

Relax-mallisto

Wave-mallisto

swing-mallisto

Dura-mallisto

Buy Daz Diazepam

Saunan laudemateriaaleina suositaan pihkaamattomia lehtipuita, valmistamme saunat käyttäen aina A-laatuisia materiaaleja.

Buy Diazepam Fast Delivery

Saunan lauteet

Sun Saunan valmislauteissa yhdistyvät viimeistelty design, ergonomia sekä laadukas toteutus. Kaikki saunan lauteet valmistetaan mittatilaustyönä, juuri teidän saunaanne sopiviksi laude elementeiksi.

Käsintehty saunan laude, jokaiseen saunaan sopiva tyyli ja laudemalli

Saunan lauteiden malliin ja muotoon vaikuttavat saunan koko, sekä oven ja kiukaan sijaintipaikka. Jos saunan mitat ovat tiedossasi, voit suunnitella saunan lauteen kätevällä suunnitteluohjelmallamme. Saatte tarjouksen lauteesta ja saunan sisutuksesta helposti lähettämällä sauna suunnitelmanne meille. Lähetämme tarjouksen sähköpostiinne kahden arkipäivän kuluessa!

Pyydä saunatarjous ja ylläty positiivisesti! Kerralla valmista, laadukkaasti ja edullisesti.

Laudemallistot, Saunamallistot

Laude mallistoihimme kuuluu seitsämän tyyliltään erilaista saunan sisustusratkaisua. Saunamallistosta löytyy perinteisiä lankkulauteita, pyörelinjaisia kulmalaudemallistoja ja pelkistetyn moderneja saunaratkaisuja. Laudemallistojen jokainen yksityiskohta ja toteutustekniikka on hiottu yhdessä arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja osaavien puuseppiemme kanssa. Kaikki lauteet valmistetaan mittojen mukaan Jyväskylän tehtaallamme omien saunapuuseppiemme toimesta. Koulutamme jokaisen saunapuuseppämme itse, kukaan ei ole seppä syntessään kuten sanonta kuuluu, mutta Sun Saunan saunapuuseppä on alansa huippumattilainen  joista olemme erityisen ylpeitä. Kun kaikki lauteet valmistetaan saman katon alla, tarkotuksenmukaisilla koneilla ja ehdottomien sauna ammattilaisten toimesta tiedämme aina että laatumme on alan parasta.

Laudemallistot/saunamallistot, : Classic, Wave, Elegance, Relax, Log, Swing ja Dura.

Tervetuloa valitsemaan oma saunan sisustuspaketti!

Saunan suunnittelu

Saunan uudistaminen on kannattava sijoitus, joka nostaa hyvin toteutettuna kodin arvoa. Siksi on tärkeää että, saunasuunnitelma tehdään huolellisesti ja toteutetaan ammattitaitoisesti. Sama tietenkin koskee kylpyhuoneremonttia, sauna ja kylpyhuone olisi suositeltavaa suunnitella samaan aikaan.

Tarjoamme ilmaisen saunan suunnittelupalvelun. Saunan sisustussuunnitelma sisältää kustannusarvion, CAD-pohjakuvan, panelointisuunnitelman ja 3-D värikuvan tulevasta saunastasi. Upea sauna syntyy hyvällä suunnittelulla!

Jokaisesta laudemallistosta on räälöitävissä yksilöllinen laude lähes kaikkiin tilaratkaisuihin. Sauna-asiantuntijamme auttavat sinua löytämään lauderatkaisun, joka sopii parhaiten sinun saunasi mitoitukseen. Saunan suunnitteluohjelman kautta voit pyytää tarjousta mittatilauslauteen lisäksi myös saunanlasiseinästä, saunan valaistuksesta, paneeleista, kiukaasta sekä pesuhuoneen ja pukuhuoneen erikoiskalusteista.

Tarjouspyyntö saunasta

Saunaremontin hinta ei ole salaisuus. Pyydä tarjous saunastasi ja ylläty postiivisesti! Kerralla valmista, laadukkaasti ja edullisesti.

Annamme aina kiinteähintaisen tarjouksen saunatarvikkeista ja tarvittaessa myös asennuksesta.

Saat tarjouksen kahden arkipäivän kuluessa!

Edulliset mittatilauslauteet

Sauna-asiantuntijamme ja sinun yhdessä laatiman ratkaisun pohjalta tehdään tarkka mittakuva, jonka mukaan puuseppämme valmistaa käsityönä juuri sinun saunasi mittoihin sopivan lauteen. Laude elementit esikasataan valmiiksi tuotannossamme ja osat numeroidaan. Valmiiden varmasti yhteensopivien laude elementtien yhteenliittäminen ja kasaamien on nopeaa ja lopputulos kaunis. Jätämme lauteisiin tarvittavat asennusvarat, laude toimitetaan kiinnitystarvikkeineen, kuvallisilla asennusohjeilla.

Kaikki saunan lauteet valmistetaan mittatilaustyönä omien puuseppiemme toimesta Jyväskylän saunatehtaalla. Saunatehtaamme on optimoitu laudetuotantoon ja lauteet ovat siksi myös edulliset. Yksilöllinen mittatilauslaude valmistuu 2-3 viikossa tilauksesta. Ennen tilausta tarkistetaan aina huolellisesti saunan mitat ja korkeus, oven ja kiukaan paikka saunatilassa sekä kiukaan merkki ja malli.

Valmislauteet tehdään valmiiksi oikeisiin mittoihin, saunapaketin asentaminen ei vaadi erikoistyökaluja ja onnistuu helposti!

Saunan laudepaketti ja valmislauteet

Valmiit laude-elementit helppoon ja laadukkaaseen saunan uudistamiseen. Sun Saunan valmislauteet ovat nimensä mukaisesti täysin asennusvalmiita kokonaisuuksia ilman paikalla tehtäviä muokkauksia tai sovituksia, jokainen laude elementin osa sopii tarkasti paikoilleen. Teemme lauteen valmiiksi tehtaallamme oikeaan mittaan, numeroimme osat ja pakkamme sen kuljetusta varten. Valmislaudepaketti toimitetaan suoraan kotiovellesi. Valmislauteen asentaminen on helppo ja nopea toimenpide eikä vaadi erikoistyökaluja. Laudepaketin mukana tulee aina kuvalliset asennusohjeet. Laudepaketti sisältää toimitus sisällön mukaisesti selkänojan, istuinlauteen, välitilanritilät, jalkalauteen ja saunajakkaran. (toimitus sisältö voi vaihdella laudemallikohtaisesti)

Saunan valmiin laudepaketin lisäksi toimitamme tarvittaessa samalla rahdilla myös muut saunan sisustukseen tarvittavat materiaalit. Kuljetus kestää 1-2 työpäivää lähetyksestä. Ennen toimitusta kuljetuspalvelun tarjoaja soittaa ja sopii kanssasi luovutuksen. Toimitamme saunapaketit myös ulkomaille luotettavan rahtipalvelun kautta.