sun sauna -kotikylpylä­tuotteet

Sun Saunan tilaohjelmassa sauna, pesuhuone ja pukeutumistila vilvoittelumahdollisuuksineen muodostavat toiminnallisuudeltaan ihanteellisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät entisaikojen saunaperinteet, moderni ulkonäkö ja laadukas toteutus.

Tätä tilaohjelmaa ja ajattelutapaa kutsumme Sun Saunan Kotikylpyläksi. Kotikylpylässä on pelkän saunan lisäksi huomioitu myös kulkuyhteydet saunaosastolle ja sieltä pois, oikein sijoitetut paikat välioville, suihkuille ja ammeille sekä yhteensopivat materiaalivalinnat. Sun Saunan Kotikylpylä on kokonaisuus, joka sisältää saunan valmislaudepaketin, saunan ja pesuhuoneen välisen lasiseinän, paneelit saunaan sekä pesu- ja pukuhuoneen kattoon, saunan valaistuksen, kiukaan sekä pesu- ja pukuhuoneen erikoiskalusteet. Tämä tuoteperhe on mahdollista jakaa myös pienempiin osiin, jokaisen tuotteen pystyt hankkimaan myös erikseen.

Tuotteidemme lisäksi autamme myös sinua tilasuunnittelussa. On tärkeää että saunatila on oikein mitoitettu, lauteen malli sekä tilan layout sopii vaadittuun tarpeeseen, puumateriaalit sekä lasien sävyt sopivat kylpyhuoneen puolelle valittuun laattaan ja suihkulle on varattu tarpeeksi tilaa. Tarjouksen mukana saat sauna-asiantuntijamme ehdotuksen toimivasta tilaratkaisusta CAD-mittakuvien ja 3D-värikuvien kera! Tarvittaessa hoidamme koko projektin, remonttikohteessa vanhan saunan purkamisesta, uudistetun kokonaisuuden suunnittelusta asennukseen ja rahoitukseen.