Lauteet ovat kevyet käsitellä,  tutkitusti parempi pesutulos.

Rallit pystyasennossa ovat molemmin puolin pestävissä paikalleen ja jaksopesuja varten pesutiloissa omassa pesutelineessään. Lauderaot ovat normaalein pesuvälineiden avulla pestävissä ja pesutulos varmistettavissa.

Hyvä pestävyys mahdollistaa erinomaisen hygienian. Riittävän suuret lauderaot, alapinnan viisteet ja sopivan kokoiset laude-elementit helpottavat ja nopeuttavat päivittäistä siivousta. Perusteellista viikkopesua varten rallit voidaan nostaa pesutelineeseen puhdistettaviksi. Pesutelineen avulla laude-elementit voidaan pestä myös pesuhuoneen puolella. Hyvien mekaanisten puhdistamismahdollisuuksien vuoksi pesussa voidaan käyttää miedompia puhdistusaineita, minkä ansiosta säästetään sekä luontoa että varjellaan puhdistusta suorittavan henkilöstön terveyttä.

Sun Sauna antaa takuun, että lauteiden hygieniataso paranee Swing-järjestelmän ansiosta.

Sun Sauna, tutkitusti puhdasta!

Laatoitetuillekin pinnoille suosittelemme puuralleja sekä hygieenisistä että ulkonäöllisistä syistä. Laatoitetun laudetason jäähdytys lisää kiukaan energiankulutusta jaa synnyttää samalla myös ongelman; pintalämpö ei riitä tuhoamaan pinnalle kertyviä bakteereja. Laatoitetun laudetason mikrobitaso on saunan käyttöaikana korkeampi kuin puupinnan.