1. Aikaa kestävä design

Saunan sisustus on kokonaisuus jossa kannattaa miettiä kaikki yksityiskohdat kerralla!

Kaikki saunamallistomme ovat sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien ja puuseppien yhdessä suunnittelemia ja niiden yksityiskohdat on hiottu tarkasti mallistoon sopiviksi. Saunan laudemallistomme kestävät aikaa eivätkä harkitut yksityiskohdat näytä muutaman vuoden päästä vanhoille ratkaisuille.

2. Työn laatu

Mietityttääkö sinua tuleeko saunastasi harjoituskappale?

Sun Sauna on valmistanut lauteita omien puuseppien toimesta pian 20-vuoden ajan. Pitkä kokemuksemme on hionut toimittamiemme tuotteiden laadun erinomaiseksi ja tekniset ratkaisut toimiviksi. Teemme lauteet omassa tehtaassamme Jyväskylässä nykyaikaisilla työstökoneilla käsityö- ja saunaperinteitä kunnioittaen. Tämän vuoksi pystymme lupaamaan aina laadukkaan ja edullisen lopputuloksen.

Sun Saunan taattu laatu on tiedossa etukäteen!

3. Kirjallinen saunan sisutus suunnitelma ja budjetointi

Olitpa rakentamassa uutta saunaa tai tekemässä saunaremonttia, meiltä löytyy toiveittesi mukainen ratkaisu!

Teemme aina kirjallisen tarjouksen mittapiirustuksineen, jolloin saatte varmasti toiveidenne mukaisen saunan suunnitelman joka on myös teknisesti mahdollista toteuttaa. Yksilöllisellä tarjouksella taataan että hinta on etukäteen tiedossa ja projekti pysyy budjetissa.

Tarjouksessa on mukana tilaa havainnollistavat 3-d kuvat sekä panelointi- ja valaistussuunnitelmat.

4. Puhdistettavuus ja huollettavuus

Puhtaaseen saunaan on mukava mennä ja ilo kutsua ystäviä!

Sun Saunan tavaramerkkinä on aina ollut lauteiden käytettävyys, huollettavuus, edullisuus ja puhdistettavuus. Kaikista lauteistamme lähtevät aina kaikki lauderallit irti joten ne saadaan pidettyä helposti puhtaana. Runko orret lähtevät nostamalla pois ja orsissa on irrotusta helpottavat messinkiholkit joten ne eivät koskaan turpoa käytössä kiinni.

Sun Saunan lauteessa saat irti rallit ylä- ja alalauteesta.
Jalkalauteen orret saat irti ilman työkaluja.

5. Lauteeseen integroitu kuituvalaisin

Kun lauteeseen tulee kuituvalot, jyrsimme istuinlauteen etulaitaan kuitu-urat jotka helpottavat kuitujen asennusta ja siivousta sekä suojaavat kuituja katkeamisilta huollon ja pesun yhteydessä.

1. Suurin osa saunavalaisimen kuiduista asennetaan ylälauteen selkänojaan. 2. Osa saunavalon kuiduista tulee asennettavaksi ylälauteen etureunaan osoittamaan alas kohti alalaudetta. 3. Ylälauteen runkoon jyrsitään ura saunavalaisinsarjan koteloa varten. 4. Kiuaslinssillinen ECO-mallin saunan kuituvalosarja sisältää myös kiukaan yläpuolelle kattoon sijoitettavan lasipäällysteisen kuidun.

6. Turvallisuustuotteet

Meiltä löydät myös laudemallistoihin sopivat käyttöturvallisuutta lisäävät tuotteet kuten kiuaskaiteet, nousujohteet ja askelmajakkarat.

7. Lauteen asennus

Sun Saunan lauteet esikasataan aina tehtaalla. Laudeosat numeroidaan ennen purkamista ja toimitetaan kuvallisen asennusohjeen kanssa. Valmislauteiden asentaminen on helppoa eikä se vaadi erikoisosaamista tai erikoistyökaluja. Mittatilauslauteiden mukana tulevat aina laudekohtaiset kuvalliset asennusohjeet. Tässä yleisohjeet.

8. Toimitus

Saunat toimitetaan kotiovelle sovitulla toimitusviikolla.