Buy Actavis Valium Online

Kylpyhuoneessa ja pesutiloissa käytettävät lasiseinät eivät ole vain tilanjakajia, ne myös yhdistävät saunan, pesuhuoneen ja pukukeutumistilan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, Kotikylpyläksi.

Saunan lasiseinä

Saunan ja pesuhuoneen väliseinässä oleva lasiseinä tekee tilavaikutelmasta avaran sekä tuo saunan tunnelmallisen valaistuksen parhaat puolet esiin. Lasiseinällä tila avautuu katsojalle heti kylpyhuoneeseen astuttaessa ja upea sauna tunnelmavalaistuksineen on nähtävillä. Lasiseinä on rakentamiskustannuksiltaan edullinen ja helppohoitoinen.

Sun Saunan lasiseinissä on huomioitu myös asennettavuus, tähän tarkoitukseen suunnitellulla ja valmistetulla lasilistalla ja kumitiivisteillä. Lasiseinän asentaminen on helppoa lopputulos kaunis.

Saunan lasiseinä voidaan tehdä puolikorkeana tai täyskorkealla lasilla. Lattiasta kattoon ulottuva lasi kiinnitetään lattiaan liimattavavilla kiinnikkeillä, jotka helpottavat siivousta verrattuna listoihin eikä vesieristeitä tarvitse puhkaista. Lasiseinä lisää jonkin verran saunan kiukaan tehontarvetta, tämä kannattaa huomioida kiuasta valittaessa.

Karkaistu, kestävä 8 mm turvalasi kiinnitetään lasiaukkoon alumiinilistoilla. Listassa ei ole teräviä reunoja johon lika pääsee kertymään, myös listan pääty on suljettu päätylapulla kauniin lopputuloksen varmistamiseksi. Lasien tiivistys tehdään tähän suunnitelulla kumitiivisteellä joten väriä muuttavia silikoni saumauksia ei tarvita. Lasiovien saranat ovat kromattuja käytössä hyvin kestäviä ja niiden keskityskohta on tarkasti säädettävissä. Oven vedin ja ylälasin kiinnikkeet ovat kromattuja.

Saunan karmilliset lasiovet löytyvät vakiomittaisena varastosta ja karmilliset erikoismittaovet tehdään tilauksesta halutulla lasinvärillä. Karmittomat ovet ja lasiseinät tehdään aina mittatilaustyönä. Vakio varasto lasivärivaihtoehtoja on kirkas lasi, pronssilasi, savulasi ja lasit löytyvät myös etsattuna (maitolasi/satiinilasi). Toimitusajat ovat noin 3 viikkoa mittatilaus lasiseinissä ja karmittomissa mittatilaus ovissa.

Saunan lasiovi

(karmilliset vakio ovet)

Karmilliset vakiomittaiset saunan lasiovet löytyvät varastosta kirkkaana, savunharmaana ja pronssina. Karmillisen oven karmit ovat tervaleppää. Ovissa on alboyn saranat ja rullasalpa.

Varastossa olevat saunan ovet:

Saunan ovi 7 x 19

Saunan ovi 8 x 19

Saunan ovi 9 x 19

Tarjouksen lasiseinästä tai erikoismittaisesta saunan tai kostean tilan ovesta saatte ilmoittamalla meille aukkomitat. Huomioimme listojen ja lasien vaatimat asennusvälykset. Tarjous lasiseinästä on mahdollista pyytää myös saunansuunnitteluohjelmalla alla olevan linkin kautta.

Sun Saunalla on yli 10 000 asennetun lasiseinän kokemus, me tiedämme miten ne tehdään!