Saunan lasiseinät ja -ovet

Kylpyhuoneessa ja pesutiloissa käytettävät lasiseinät eivät ole vain tilan jakajia, ne myös yhdistävät saunan, pesuhuoneen ja mahdollisen pukutilan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, Kotikylpyläksi.

Saunan lasiseinä

Saunan ja pesuhuoneen väliseinässä oleva lasiseinä tekee tilavaikutelmasta avaran sekä tuo saunan tunnelmallisen kuituvalaistuksen parhaat puolet esiin. Koko tila avautuu katsojalle heti kylpyhuoneeseen astuttaessa ja upeas sauna tunnelmavalaistuksineen on nähtävillä.

Saunan lasiseiniä voidaan tehdä puolikorkeina tai täyslasisina. Lattiasta kattoon ulottuva lasi kiinnitetään lattiaan liimattavavilla kiinnikkeillä, jotka helpottavat siivousta verrattuna listoihin eikä vesieristeitä tarvitse puhkaista.

Karkaistu turvalasi kiinnitetään lasiaukkoon alumiinilistoilla. Listassa ei ole teräviä reunoja johon lika pääsee kertymään, myös listan pääty on suljettu päätylapulla turvallisen ja esteettisen lopputuloksen varmistamiseksi. Lasien tiivistys tehdään tähän suunnitelulla kumilistalla joten väriä muuttavia silikoni saumauksia ei tarvita. Lasiovien saranat ovat kromattuja käytössä hyvin kestäviä ja niiden keskitys on säädettävissä.

Saunan karmilliset lasiovet löytyvät vakiomittaisena varastosta ja karmilliset erikoismittaovet tehdään tilauksesta halutulla lasinvärillä. Karmittomat ovet ja lasiseinät tehdään aina mittatilaustyönä. Vakio varasto lasivärivaihtoehtoja on kirkas lasi, pronssilasi, savulasi ja lasit löytyvät myös etsattuna (maitolasi/satiinilasi). Toimitusajat ovat noin 3 viikkoa mittatilaus lasiseinissä ja karmittomissa mittatilaus ovissa. Karmilliset vakiomittaiset lasiovet löytyvät varastosta savunharmaana ja pronssina.

Tarjouksen lasiseinästä tai ovesta saatte ilmoittamalla meille aukkomitat. Huomioimme listojen ja lasien vaatimat asennusvälykset. Tarjous lasiseinästä on mahdollista pyytää myös saunansuunnitteluohjelmalla alla olevan linkin kautta.

Sun Saunalla on yli 10 000 asennetun lasiseinän kokemus, me tiedämme miten ne tehdään!