Saunaremontti Turku

Saunaremontit Turun alueella ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan!

Tuumasta toimeen, saunan remontoiminen on helppoa!

Sun Sauna on saunojen ammattilainen, teemme saunaremontit yli 25-vuoden kokemuksella joko toimittamalla materiaalipaketti asiakkaan tai hänen timpurinsa asennettavaksi taikka tekemällä koko remontti avaimet käteen periaatteella. Meillä on varastossa valikoidut, korkealaatuiset saunan rakennustarvikkeet jotka saadaan työmaalle nopeallakin toimitusajalla. Saunapaketti tulee tehtaaltamme Turussa tehtävään saunaremonttiin parissa päivässä.

Saunaremontit Turun alueella hoitaa paikallinen asentaja, joten remontin lopputulos on taattua Sun Saunan laatua ja hinta kilpailukykyinen.

Suunnittelemme jokaisen saunan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden ja toiveiden mukaan ja tilan mahdollisuudet huomioiden. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja huolelliseen toteutukseen takaavat laadukkaan lopputuloksen josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Saunaremontin budjetointi on helppoa suunnitteluohjelmamme avulla, valitse vain toivomasi laudemallisto ja syötä saunan mittatiedot sekä kiukaan ja oven paikka. Ohjelma antaa sinulle vaihtoehtoja tilaan soveltuvista laudemalleista. Lähettämällä suunnitelmasi meille saatte sähköpostiinne eritellyn tarjouksen saunastanne. Saunaremontin hinta on aina etukäteen tiedossa.

Remontti sivustoltamme löytyvät myös hyvät ohjeet saunan asentajalle tai tee se itse saunaremontin tekemiseen.

Tulette yllättymään miten helppoa saunaremontin tekeminen on, teittepä sen itse tai teetitte ammattilaisella.

Lisää saunaremontista remontti osiossa Saunaremontti

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!