Saunaremontti Siuntio

Saunaremontit Siuntion alueella ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan!

Oletko miettinyt mistä saunaremontin tekijä Siuntioon?

Entä mitä saunan remontointi maksaa?

Tuumasta toimeen, saunan remontoiminen on helppoa!

Sun Sauna on saunojen ammattilainen, teemme saunaremontteja joko toimittamalla materiaalipaketti asiakkaan tai hänen timpurinsa asennettavaksi taikka tekemällä koko remontti avaimet käteen periaatteella. Meillä on varastossa valikoidut, korkealaatuiset saunan rakennustarvikkeet jotka saadaan työmaalle nopeallakin toimitusajalla. Valmiiksi mittoihin tehty saunapaketti tulee tehtaaltamme Siuntiossa tehtävään saunaremonttiin parissa päivässä.

Saunaremontin tekijä on paikallinen asentajamme, joten lopputulos on taattua Sun Saunan laatua ja hinta edullinen. Sun Sauna on luotettava saunaremontin tekijä, kuulumme Tilaajavastuu.fi rekisteriin ja luottoluokituksemme on korkein Suomen Vahvimmat Platina erikoissertifikaatti.

Suunnittelemme jokaisen saunan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden ja toiveiden mukaan ja tilan mahdollisuudet huomioiden. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja huolelliseen toteutukseen takaavat laadukkaan lopputuloksen josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Vantaan Petikossa (Petikontie 1) olevassa saunanäyttelyssämme on esillä kuusi mallisaunaa eri paneeli ja laudemateriaalein ja laudemallistoin.

Tervetuloa katsomaan miltä saunamateriaalit näyttävät ja sopimaan saunaremontin sisältö sauna-asiantuntijamme avustuksella!

Saunaremontin budjetointi on helppoa myös verkossa suunnitteluohjelmamme avulla, valitse vain toivomasi laudemallisto ja syötä saunan mittatiedot sekä kiukaan ja oven paikka. Ohjelma antaa sinulle vaihtoehtoja tilaan soveltuvista laudemalleista. Lähettämällä suunnitelman meille saatte sähköpostiinne veloituksetta eritellyn tarjouksen saunastanne ja sen remontoinnista.

Remontti sivustoltamme löytyvät myös hyvät ohjeet tee se itse saunaremontin tekemiseen.
Tulette yllättymään miten helppoa saunaremontin tekeminen on, teittepä sen itse tai teetitte ammattilaisella.

Lisää saunaremontista remontti osiossa Saunaremontti

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!