Saunaremontti Sipoo

Saunaremontit Sipoon alueella ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan!

Oletko miettinyt mistä luotettava saunaremontin tekijä Sipooseen?

Entä mitä saunan remontointi maksaa?

Tuumasta toimeen, saunan remontoiminen on helppoa!

Sun Sauna on saunojen ammattilainen, teemme saunaremontit yli 25-vuoden kokemuksella joko toimittamalla materiaalipaketti asiakkaan tai hänen timpurinsa asennettavaksi taikka tekemällä koko remontti avaimet käteen periaatteella. Meillä on varastossa valikoidut, korkealaatuiset saunan rakennustarvikkeet jotka saadaan työmaalle nopeallakin toimitusajalla.

Saunapaketti tulee tehtaaltamme Sipoossa tehtävään saunaremonttiin parissa päivässä ja saunaremontin kesto on sen laajuudesta riippuen 3-5 työpäivää.

Saunaremontin tekijä on paikallinen asentajamme, joten lopputulos on taattua Sun Saunan laatua ja hinta edullinen

Suunnittelemme jokaisen saunan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden ja toiveiden mukaan ja tilan mahdollisuudet huomioiden. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja huolelliseen toteutukseen takaavat laadukkaan lopputuloksen josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Vantaan Varistossa (Kalustetie 1) olevassa saunanäyttelyssämme on esillä neljä mallisaunaa eri paneeli ja laudemateriaalein ja laudemallistoin.

Tervetuloa katsomaan miltä saunamateriaalit näyttävät ja sopimaan saunaremontin sisältö sauna-asiantuntijamme avustuksella!

Saunaremontin budjetointi on helppoa suunnitteluohjelmamme avulla, valitse vain toivomasi laudemallisto ja syötä saunan mittatiedot sekä kiukaan ja oven paikka. Ohjelma antaa sinulle vaihtoehtoja tilaan soveltuvista laudemalleista. Lähettämällä suunnitelmasi meille saatte sähköpostiinne tarjouksen saunastanne.

Remontti sivustoltamme löytyvät myös hyvät ohjeet tee se itse saunaremontin tekemiseen.
Tulette yllättymään miten helppoa saunaremontin tekeminen on, teittepä sen itse tai teetitte ammattilaisella.

Lisää saunaremontista remontti osiossa Saunaremontti

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!