Saunaremontti Muurame

Saunaremontit Muuramen alueella ammattitaidolla, nopeasti ja edulliseen hintaan!

Tuumasta toimeen, saunan remontoiminen on nyt helppoa!

Me Sun Saunalla olemme paikallisia Jyväskyläläisiä saunojen ammattilaisia, rakennamme saunasi vankalla ammattitaidolla ja yli 20-vuoden kokemuksella. Voitte tehdä saunaremontin avullamme joko tilaamalla valmiin saunanrakennuspaketin haluamallanne sisällöllä ja asentaa sen itse tai teettää koko remontin avaimet käteen periaatteella. Asentajamme ovat kokeneita pelkästään saunoja rakentavia puuseppiä joten käytössänne ovat alan parhaat ammattilaiset.

Suunnittelemme jokaisen saunan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden ja toiveiden mukaan ja tilan mahdollisuudet huomioiden. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja huolelliseen toteutukseen takaavat laadukkaan lopputuloksen josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Saunatehtaan yhteydessä (Kuormaajantie 40, Jyväskylä, Seppälänkangas) on saunanäyttely, jossa pääsette tutustumaan saunamallistoihin ja materiaaleihin. Halutessanne voitte pyytää sauna-asiantuntijamme myös kotikäynnille, jolloin hän tarkistaa samalla saunan mitoituksen ja antaa teille tarjouksen saunaremontista.

Tehtaalla on myös noutovarasto josta saatte saunanrakennustarvikkeet heti mukaan laajasta valikoimasta.

Saunaremontin budjetointi on helppoa suunnitteluohjelmamme avulla, valitse vain toivomasi laudemallisto ja syötä saunan mittatiedot sekä kiukaan ja oven paikka. Ohjelma antaa sinulle vaihtoehtoja tilaan soveltuvista laudemalleista. Lähettämällä suunnitelmasi meille saatte sähköpostiinne tarjouksen saunastanne.

Remontti sivustoltamme löytyvät myös hyvät ohjeet saunan asentajalle tai tee se itse saunaremontin tekemiseen.
Tulette yllättymään miten helppoa saunaremontin tekeminen on, teittepä sen itse tai teetitte ammattilaisella.

Lisää saunaremontista remonttiosiossa Saunaremontti

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!