Saunaremontti Kirkkonummi

Saunaremontit Kirkkonummen alueella ammattitaidolla, nopeasti ja edullisesti!

Oletko miettinyt saunaremontin tekemistä ja etsinyt luotettavaa tekijää?

Entä mitä saunan remontointi maksaa?

Tuumasta toimeen, saunan remontoiminen on nyt helppoa!

Sun Sauna on saunojen ammattilainen, teemme saunaremontit yli 25-vuoden kokemuksella joko toimittamalla materiaalipaketti asiakkaan tai hänen timpurinsa asennettavaksi taikka tekemällä koko remontti avaimet käteen periaatteella. Meillä on varastossa valikoidut, korkealaatuiset saunatarvikkeet jotka saadaan työmaalle nopeallakin toimitusajalla. Saunapaketti tulee tehtaaltamme Kirkkonummella tehtävään saunaremonttiin parissa päivässä.

Saunaremontin tekijä on paikallinen asentajamme, joten lopputulos on taattua Sun Saunan laatua ja hinta edullinen.

Asentajamme ovat kokeneita saunoja rakentavia puuseppiä, käytettävissänne ovat alan parhaat ammattilaiset.

Suunnittelemme jokaisen saunan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden ja toiveiden mukaan, saunatilan mahdollisuudet huomioiden. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja huolelliseen toteutukseen takaavat laadukkaan lopputuloksen, josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Vantaan Varistossa Kehä III varrella (Kalustetie 1) olevassa saunanäyttelyssämme on esillä neljä mallisaunaa eri paneeli ja laudemateriaalein ja laudemallistoin.

Tervetuloa katsomaan miltä saunamateriaalit näyttävät ja sopimaan saunaremontin sisältö sauna-asiantuntijamme avustuksella!

Saunaremontin budjetointi on helppoa myös verkossa olevan suunnitteluohjelmamme avulla, valitse vain toivomasi laudemallisto ja syötä saunan mittatiedot sekä kiukaan ja oven paikka. Ohjelma antaa sinulle vaihtoehtoja tilaan soveltuvista laudemalleista. Lähettämällä suunnitelmasi meille saatte sähköpostiinne eritellyn tarjouksen saunanne remontista.

Remontti sivustoltamme löytyvät myös hyvät ohjeet tee se itse saunaremontin tekemiseen.
Tulette yllättymään miten helppoa saunaremontin tekeminen on, teittepä sen itse tai teetitte ammattilaisella.

Lisää saunaremontista remontti osiossa Saunaremontti

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!