Saunaremontti Klaukkala

Saunaremontit Klaukkalan alueella ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan!

Oletko miettinyt mistä löytyy luotettava saunaremontin tekijä Klaukkalaan?

Entä mitä saunan remontointi maksaa?

Tuumasta toimeen, saunan remontoiminen on helppoa!

Sun Sauna on saunojen ammattilainen, teemme saunaremontteja joko toimittamalla materiaalipaketti asiakkaan tai hänen timpurinsa asennettavaksi taikka tekemällä koko remontti avaimet käteen periaatteella. Meillä on varastossa valikoidut, korkealaatuiset saunan rakennustarvikkeet jotka saadaan työmaalle nopeallakin toimitusajalla. Saunapaketti tulee tehtaaltamme Klaukkalassa tehtävään saunaremonttiin parissa päivässä. Saunaremontin kesto on sen laajuudesta riippuen 2-5 työpäivää.

Saunaremontin tekijä on paikallinen asentajamme, joten lopputulos on taattua Sun Saunan laatua ja hinta edullinen.

Asentajamme ovat kokeneita pelkästään saunoja rakentavia puuseppiä joten käytössänne ovat alan parhaat ammattilaiset.

Suunnittelemme jokaisen saunan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden ja toiveiden mukaan ja tilan mahdollisuudet huomioiden. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja huolelliseen toteutukseen takaavat laadukkaan lopputuloksen josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Vantaan Varistossa (Kalustetie 1) olevassa saunanäyttelyssämme on esillä neljä mallisaunaa eri paneeli ja laudemateriaalein ja laudemallistoin.

Tervetuloa katsomaan miltä saunamateriaalit näyttävät ja sopimaan saunaremontin sisältö sauna-asiantuntijamme avustuksella!

Saunaremontin budjetointi on helppoa myös verkossa suunnitteluohjelmamme avulla, valitse vain toivomasi laudemallisto ja syötä saunan mittatiedot sekä kiukaan ja oven paikka. Ohjelma antaa sinulle vaihtoehtoja tilaan soveltuvista laudemalleista. Lähettämällä suunnitelmasi meille saatte sähköpostiinne tarjouksen saunastanne. Tarjouksessa on aina eriteltynä materiaalit ja työn osuus.

Saunaremontti sivustoltamme löytyvät myös hyvät ohjeet tee se itse saunaremontin tekemiseen.
Tulette yllättymään miten helppoa saunaremontin tekeminen on, teittepä sen itse tai teetitte ammattilaisella.

Lisää saunaremontista remontti osiossa Saunaremontti

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!