Saunaremontti Jyväskylä

Saunaremontit Jyväskylän alueella ammattitaidolla, nopeasti ja edulliseen hintaan!

Tuumasta toimeen, saunan remontoiminen on nyt helppoa!

Me Sun Saunalla olemme paikallisia Jyväskyläläisiä saunojen ammattilaisia, rakennamme saunasi vankalla ammattitaidolla, yli 25-vuoden kokemuksella. Voitte tehdä saunaremontin avullamme joko tilaamalla valmiin saunanrakennuspaketin haluamallanne sisällöllä ja asentaa sen itse tai teettää koko remontin avaimet käteen periaatteella. Saunaremontin tekijät ovat kokeneita puuseppiä, joten käytössänne ovat alan parhaat ammattilaiset.

Suunnittelemme jokaisen saunan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden ja toiveiden mukaan ja tilan mahdollisuudet huomioiden. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja huolelliseen toteutukseen takaavat laadukkaan lopputuloksen josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Saunatehtaan yhteydessä (Kuormaajantie 40, Jyväskylä, Seppälänkangas) on saunanäyttely, jossa pääsette tutustumaan saunamallistoihin ja materiaaleihin. Halutessanne voitte pyytää sauna-asiantuntijamme myös kotikäynnille, jolloin hän tarkistaa saunan mitoituksen ja antaa teille tarjouksen saunaremontista.

Saunatehtaan yhteydessä on myös noutovarasto, josta saatte saunanrakennustarvikkeet heti mukaan laajasta valikoimasta.

Saunaremontin budjetointi on helppoa suunnitteluohjelmamme avulla, valitse toivomasi laudemallisto ja syötä saunan mittatiedot sekä kiukaan ja oven paikka. Ohjelma antaa sinulle vaihtoehtoja tilaan soveltuvista laudemalleista. Lähettämällä suunnitelmasi meille saatte sähköpostiin tarjouksen saunastanne tai kiinteähintaisen saunaurakka sopimuksen.

Remontti sivustoltamme löytyvät myös hyvät ohjeet saunan asentajalle tai tee se itse saunaremontin tekemiseen.
Tulette yllättymään miten helppoa saunaremontin tekeminen on, teittepä sen itse tai teetitte ammattilaisella.

Lisää saunaremontista remonttiosiossa Saunaremontti

Saunaremontti Jyväskylä