Saunaremontti Helsinki

Saunaremontit Helsingin alueella ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan!

Oletko miettinyt saunaremontin tekemistä?

Tuumasta toimeen, saunan remontoiminen on helppoa!

Sun Sauna on saunojen ammattilainen yli 25-vuoden kokemuksella. Teemme saunaremontteja joko toimittamalla materiaalipaketti asiakkaan tai hänen timpurinsa asennettavaksi taikka tekemällä koko remontti avaimet käteen periaatteella. Meillä on varastossa valikoidut, korkealaatuiset saunan rakennustarvikkeet jotka saadaan työmaalle nopeallakin toimitusajalla. Saunapaketti tulee tehtaaltamme Jyväskylästä Helsingissä tehtävään saunaremonttiin parissa päivässä. Lauteet tehdään jo tehtaalla oikeisiin mittoihin, joten saatte saunaanne aina huippulaatuiset tuotteet.

Suunnittelemme jokaisen saunan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden ja toiveiden mukaan ja tilan mahdollisuudet huomioiden. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja huolelliseen toteutukseen takaavat laadukkaan lopputuloksen josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Saunaremontin tekijä on oma asentajamme, joten lopputulos on taattua Sun Saunan laatua ja hinta edullinen.
Helsingistä on nopea käydä myös Varistossa (Kalustetie 1) olevassa saunanäyttelyssämme. Siellä on esillä kuusi mallisaunaa eri paneeli ja laudemateriaalein ja laudemallistoin. Tervetuloa katsomaan miltä saunamateriaalit näyttävät ja sopimaan remontin sisällöstä.

Saunaremontin budjetointi on helppoa suunnitteluohjelmamme avulla, valitse vain toivomasi laudemallisto ja syötä saunan mittatiedot sekä kiukaan ja oven paikka. Ohjelma antaa sinulle vaihtoehtoja tilaan soveltuvista laudemalleista. Lähettämällä suunnitelmasi meille saatte sähköpostiinne tarjouksen saunastanne.

Saunaremontti sivustoltamme löytyvät myös hyvät ohjeet tee se itse saunaremontin tekemiseen.
Tulette yllättymään miten helppoa saunaremontin tekeminen on, teittepä sen itse tai teetitte ammattilaisella.

Lisää saunaremontista remonttiosiossamme Saunaremontti

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!