Saunaremontti Espoo

Saunaremontit Espoon alueella ammattitaidolla ja edulliseen hintaan!

Oletko miettinyt mistä saunaremontin tekijä Espooseen?

Sun Sauna on saunojen ammattilainen, teemme saunaremontit yli 25-vuoden kokemuksella, joko toimittamalla materiaalipaketin asiakkaan tai hänen timpurinsa asennettavaksi taikka tekemällä koko saunaremontti avaimet käteen periaatteella.

Meillä on varastossa valikoidut, korkealaatuiset saunan rakennustarvikkeet jotka saadaan työmaalle nopeallakin toimitusajalla. Saunapaketti tulee tehtaaltamme Espoossa tehtävään saunaremonttiin parissa päivässä. Saunaremontti on laajuudesta riippuen valmis 3-5 työpäivässä.
Saunaremontin tekijä on paikallinen asentajamme, joten lopputulos on taattua Sun Saunan laatua ja hinta edullinen. Saunaremontin kiinteä urakkahinta sovitaan aina kirjallisesti etukäteen. Asentajamme ovat kokeneita pelkästään saunoja rakentavia puuseppiä joten käytössänne ovat alan parhaat ammattilaiset.

Suunnittelemme jokaisen saunan yhdessä asiakkaan kanssa tarpeiden ja toiveiden mukaan ja tilan mahdollisuudet huomioiden. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä ammattitaitoiseen suunnitteluun ja huolelliseen toteutukseen takaavat laadukkaan lopputuloksen josta on iloa vielä vuosienkin jälkeen.

Espoosta on helppo käydä myös Kehä III varressa Varistossa (Kaulustetie 1) olevassa saunanäyttelyssämme. Myymälässä on esillä kuusi mallisaunaa eri paneeli- ja laudemateriaalein ja laudemallistoin.

Tervetuloa katsomaan miltä saunamateriaalit näyttävät ja sopimaan saunaremontin sisältö aikatauluineen sauna-asiantuntijamme avustuksella!

Saunaremontti Espoo

Saunaremontin budjetointi on helppoa suunnitteluohjelmamme avulla, valitse vain toivomasi laudemallisto ja syötä saunan mittatiedot sekä kiukaan ja oven paikka. Ohjelma antaa sinulle vaihtoehtoja tilaan soveltuvista laudemalleista. Lähettämällä suunnitelmasi meille saatte sähköpostiinne eritellyn tarjouksen saunanne materiaalitoimituksesta tai kokonais saunaremontista.

Remontti sivustoltamme löytyvät myös hyvät ohjeet tee se itse saunaremontin tekemiseen.
Tulette yllättymään miten helppoa saunaremontin tekeminen on, teittepä sen itse tai teetitte ammattilaisella.

Lisää saunaremontin tekemisestä remonttiosiossamme Saunaremontti

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme!