705,00  sis. ALV 24%

Laudekuituvalaisin 20+1 -kuituinen, saunavalaisin vastakkain istuttavaan lauteeseen

705,00  sis. ALV 24%

Laudekuituvalaisimella luot saunaasi lämpimän tunnelman!

Valaisin soveltuu vastakkaiseen lauteeseen (laudepituus max. 1800+1800 mm). Kummallekin puolelle on oma 10-kuituinen projektori ja muuntaja. Valosarja sisältää 1kpl kiuaskuidun (pituus 5m) kiuaslinssillä.

Sun Saunan ECO-laudekuituvalaisin koostuu muuntajasta, projektorista ja valokuitunipusta. Valonlähteenä toimii markkinoiden paras Creen led polttimo, joka keskittää valon tehokkaasti kuituun. Kuidun välityksellä valo johdetaan haluttuun kohteeseen. Kuituvalaisimen etuina ovat pitkäikäisyys ja lähes vapaa sijoittelu löylyhuoneessa.

Laudekuituvalaisin soveltuu asennettavaksi myös valmiisiin saunoihin sillä sen asentaminen ei vaadi paneeleiden vaihtoa. +1 kattokuidun asentaminen vaatii kattopaneeleiden irrotuksen.

Laudekuituvalaisimessa on mekaaninen himmennin, jonka avulla valotehon voi säätää mieleisekseen. Kattokuitua ei voi himmentää.

Äänetön projektori ja muuntaja ovat lämpö- ja roiskevesisuojatussa kotelossa, valaisin on hyväksytty asennettavaksi saunan lauteiden alle. Laudevalaisimen kuidut ovat halkaisijaltaan 3 mm paksuja, kuidut voidaan katkaista sopivan mittaisiksi mattoveitsellä asennuksen yhteydessä.

Sun Saunan laudekuituvalaisimen mukana toimitetaan kuvallinen asennusohje.

Valaisimen kuitupituudet: (kaksi samanlaista kuitunippua)

  • 1700 mm, 2 kpl
  • 2000 mm, 4 kpl
  • 2300 mm, 2 kpl
  • 2600 mm, 2 kpl

+ 1 kpl kattokuitu kiuaslinssillä, pituus 5000 mm