Grand One on vuosittain järjestettävä digimedia-alan kilpailu, johon alan toimistot ja asiakkaat voivat ilmoittaa menneen vuoden aikana toteutettuja projekteja eri kategorioihin. Kilpailun tuomaristo valitsee jokaisesta kategoriasta voittajatyön, joka edustaa kansallisen tason kärkeä.

Sun Saunan verkkosivuston www.sunsauna.fi uudistusprojekti valittiin voittajaksi Grand One 2010 -kilpailun kategoriassa ”Paras infodesign”. Taakse jäivät mm. Sampo Groupille, Fortumille, Artekille ja Nokialle toteutetut verkkosivustot. Kategorian töiden arvioinnissa keskityttiin erityisesti palvelun informaatiosuunnitteluun, palvelun saavutettavuuteen, käyttöliittymän intuitiivisuuteen ja loogisuuteen sekä ulkoasun selkeyteen.

Tuomariston perustelut: ”Työ on positiivinen yllätys. Suunnittelussa on keskitytty erityisen hyvin kohderyhmien tarpeiden huomioimiseen sekä informaation selkeään esittämiseen. Sisällön tuotanto on erittäin onnistunutta. Sivuston erityispiirteenä on hyvin toteutettu työkalu tuotteen valintaan. Samalla monimutkainen asennus avataan mielenkiintoisella ja selkeällä tavalla. Perinteinen tuote on tuotu hyvin digitaaliseen ympäristöön tukien yrityksen liiketoimintaa.”

Verkkosivuston uudistuksesta vastasivat yhdessä Sun Saunan kanssa digitaalisen median toimisto Into-Digital Oy ja sen sisaryhtiö mainostoimisto Ida Fram Oy.

Sun Saunan uusi sivusto julkaistiin 1.4.2009.

    Sun Sauna voitti kilpailussa