Toukokuu on jo pitkällä ja kesä nurkan takana. Kesä on meidän osaltamme tänä vuonna hieman erilainen kuin normaalisti, vuoden 2014 Asuntomessut järjestetään nimittäin Jyväskylän Äijälänrannassa. Jyväskylähän on niin pääkonttorimme kuin tuotantoyksikkömme sijaintipaikka, eli messut ovat tänä vuonna lähestulkoon ”takapihallamme”.

Ensimmäiset asuntomessut järjesttiin jo vuonna 1970 Tuusulassa. Messut järjestää Suomen Asuntomessut Osuuskunta jonka toiminta-ajatuksena on parantaa asumisen laatua Suomessa yhteistyössä kumppanien kanssa edistämällä asumistietoutta ja alan osaamista, sekä järjestämällä vuosittain asunto- ja loma-asuntomessuja. Viime kesän asuntomessut Hyvinkäällä keräsivät 130 000 tuhatta kävijää, toivottavasti tänä vuonna Jyväskylässä kävijämäärä nousee vielä suuremmaksi!

Sun Sauna on mukana tämän vuoden messuilla monipuolisesti. Meidän saunaratkaisumme löytyvät peräti seitsemästä messutalosta ja tämän lisäksi olemme mukana näytteilleasettajahallissa omalla messuosastollamme. Valokuvia kohteista ei vielä tässä vaiheessa ole saatavilla, mutta ne tullaan lisäämään sivuillemme heti kun mahdollista. Tässä kuitenkin alkuun lyhyt esittely meidän kohteistamme!

Kohde Äijälänrannantie 27

Kohteessa esillä Relax-mallistomme laude, materiaalina 140 mm leveä lämpökäsitelty tervaleppä. Paneeleina 15×120 mm lämpötervaleppä teräväreunaisella STS-pontilla. Lauteen ja paneeleiden lisäksi saunaosaston 2 lasiseinää ovat meidän toimittamiamme!

Kohde Rekoolikatu 17

Tässä kohteessa laude on myös Relax-mallin lämpötervaleppäinen laude. Kiukaana toimii jalkalaudetasoon integroitu Kajo Wall-kiuas.

Saunan lauteet, L-mallinen laude

Kohde Freesiatie 3

Tästä Muurametalon kohteesta löytyy Swing-mallin lauteemme tervalepästä valmistettuna ja jalkakaiteen kera.

Saunan lauteet, suora laude

Kohde Rekoolikatu 11

Kohteen erikoisuutena on täyskorkea lasiseinä saunan ja pesuhuoneen välissä. Laude on Relax-mallin suora istuinlaude isolla jalkalauteella johon kiuas on integroitu. Jalkalauteen pääty on lattiaan saakka verhoiltu puulla, jotta pesuhuoneen puolelta ei näe lasiseinän läpi suoraan lauteiden alle. Laudemateriaalina on poikkeuksellisesti naturelli haapa ja laudelautojen leveys 140 mm.

Saunan lauteet, suora laude

Kohde Daaliatie 5

Daaliatieltä löytyy messujemme toinen Swing-laude, 90 mm leveillä tervaleppäisillä laudelaudoilla toteutettuna.

Saunan lauteet, suora laude

Asuntomessut pidetään tänä kesä siis Jyväskylän keskustan lähellä, Jyväsjärven rannalla. Messut alkavat 11.7.2014 ja päättyvät 10.8.2014. Lisätietoa messuista voit käydä vilkaisemassa messujärjestäjän omilta kotisivuilta: http://www.asuntomessut.fi/jyvaskyla-2014