Sun Sauna vahvasti esillä asuntomessuilla Vantaalla, Messut avoinna 10.7.-9.8. klo 10-18. Meidän oma osasto on kohteessa numero 34/35, Urban Villa. Kohteissa on neljä Relax laudetta, sekä yksi Classic, että yksi Swing laudepaketti. Ota mukaan pohjakuvat ja saunan mitat, teemme paikan päällä suunnitelman ja kustannusarvion. Tervetuloa!

Tiilerikoti, Tiikerinsilmä 3, Kohdenumero 41

Saunassa on Sun Saunan Classic malliston L-laude lämpöhaavasta. Kiukaaksi on valittu Narvin Kota Saana upotuskauluksella upotettuna alalauteeseen. Kohteessa lauteet on asennettu asiakkaan toiveesta hieman normaalia ylemmäksi ja seiniin 12 mm lämpökäsitellyn paneelin alle infrapunaelementit. Selkänojat ovat Classic mallistosta poikkeavasti ilman pyöristettyä kulmanojaa. Kohteen sisustussuunnittelijana on Helene Nieminen Coutry White Sisustusliikkeestä.

Urbanvilla 1 ja 2, Tiikerinsilmä 15 ja 17, Kohdenumerot 34 ja 35

Saunat on suunnitellut sisustussuunnittelija Iisa Strand. Materiaalina Sun Saunan Relax mallistoa mukailevassa lauteessa on 140 mm lämpökäsitelty haapa ja takaseinän paneelina 140 mm sts-ponttinen lämpöhaapapaneeli. Sama paneeli toistuu myös kylpytilan katossa. Kiuas on lauteisiin upotettu Tulikiven Rae. Saunan ja kylpytilan erottaa täyskorkea lasiseinä.

”Suunnittelussani lähdin siitä, että lauderakennelma on ikään kuin yksi moduuli, joka on vain työnnetty paikalleen. Minua viehätti ajatus lämpimän värin yhdistämisestä mustaan laattaan. Siksi valitsin lämpökäsitellyn haavan. Mustaa laattaa on käytetty paitsi kylpyhuoneen puolella, myös saunan seinissä. Tämä ratkaisu mahdollisti majesteettisen lasiseinän käyttämisen saumattomasti. ” Iisa Strand

Lämpöhaapalaude, Relax mallisto

Passiivikivitalo-kosteusturvatalo, Rubiinikehä 11, Kohdenumero 28

Talossa on Sun Saunan Relax-malliston vastakkain istuttava sauna 140 mm lämpökäsiteltyä haapaa. Kiukaana on Sawokiukaan Wall-malli, joka on integroitu jalkalauteeseen. Saunanlattia on 400 mm alempana kuin oviaukko, joten jalkalaude alkaa suoraan oviaukosta ilman erillistä askelmaa. Ovena on Sun Saunan karmiton satiininvärinen lasiovi. Paneeliksi on valittu 15×90 STP-profiilistalämpökäsiteltyä haapaa.

Lämpöhaapalaude ja lämpöhaapapaneeli 15x120 STP

Planiatalo, Talo Amanda, Rubiinikehä 8, Kohdenumero 32

Planiatalon kohteessa on Sun Saunan Relax-malliston vastakkainistuttava laude lämpökäsiteltyä 140 mm haapaa. Paneelina saunassa ja pesuhuoneen katossa sekä WC-tiloissa on STS-profiilinen 140 mm lämpökäsitelty magnolia. Saunan ovena on Sun Saunan kirkas 2-lehtinen karmiton Kotikylpylä-ovi. Valaistuksena saunassa on laudekuitu- ja kattokuituvalaisin. Saunaan on asennettu lauteisiin integroitu löylynannostelujärjestelmä. Kiukaana kohteessa on Tulikiven Kuura 1 valkoisilla löylykivillä.

Lämpöhaapalaude ja lämpömagnoliapaneeli15x145 STS

Lammi-Kivitalo, Casa Del Limon, Rubiinikehä 10
Kohdenumero 31

Lammi-KivitalonCervanteksen perheelle rakentamassa, upeassa meksikolaisvivahteisessa kohteessa lauteena on Sun Saunan Relax-malliston laudeeläväpintaisesta 140 mmjättiläistuijasta. Kiuas on Ikikiukaan Monolith integroituna jalkalauteen teräskauluksella ja ulkoisella Wave-ohjauskeskuksella. Paneelina kohteessa on lämpökäsitelty 140 mm STS-ponttinenmagnolia käsiteltynä paneelinsuoja-aineella. Valaistus on toteutettu Sun Saunan laudekuituvalaisimella ja kiuaslinssillä.

Lämpömagnolialaude ja lämpömagnoliapaneeli15x145 STS

Muurametalot, Villa Chili, Rubiinikehä 12, Kohdenumero 29

Muurametalojen esittelykohteessa on Sun Saunan kovaa käyttöä kestävä Swing-laudejärjestelmä, jonka erikoisuutena on laudelautojen tapittaminen olkatapilla otsalautaan. Lauderallit ovat nostettavissa pystyyn saunomisen jälkeen, eikä lauderallien alapinnalla ole siivoamista hankaloittavia sidelistoja lainkaan. Tapittamalla toteutettu rakenne estää tehokkaasti laudelautojen halkeamista ja pitää ulkonäön pitkään kauniina. Lauteet ja paneelit ovat tervaleppää.

Lämpöhaapalaude ja lämpöhaapapaneeli 15x120 STP

Muihin Sun Saunan laudemalleihin, lasiseiniin sekä paneeli- ja valaisinvalikoimaan pääsette tutustumaan Vantaan Petikossa kehä III:n varrella sijaitsevassa myymälässämme 8 km messualueelta tai kotisivuillamme osoitteessa www.sunsauna.fi