Sun Saunan 20-vuotisjuhlat lähestyvät. Uudistimme tuotteitamme tapahtuman kunniaksi.

Laudekuituvalaisimet on päivitetty markkinoiden parhailla Greenin led polttimoilla joiden myötä valoteho kasvoi 170%, samalla valoihin lisättiin mekaaninen himmenin jolla valoteho saadaan säädettyä sopivaksi jokaiseen saunaan. Laudekuituvalaisimet ovat tilattavissa nyt myös verkkokaupan kautta.

Syksyn uusia tuotteita ovat myös laudemallistokohtaiset kiuaskaiteet. Laudemallistoihin tyylikkäästi yhteensopivat kaiteet takaavat pienempienkin saunan käyttäjien turvallisuuden ja tuovat käyttömukavuutta saunaan. Oikein suunniteltu kiuaskaide mahdollistaa lauteen irrottamisen siivousta varten. Kaiteet valmistetaan sovitusmitoilla ja katkaistaan paikanpäällä oikeaan mittaan. Tilauksesta valmistamme kiuaskaiteita myös valmiiksi oikeaan mittaan lyhennettynä. Uusiin kaiteisiin pääset tutustumaan turvallisuustuotteet osiossa.

Saunan lauteet Dura ja kaide, materiaalina lämpömänty

Saunan jakkaramallistoamme parannettiin, jakkarat ovat nyt entistä tukevampia ja tyylikkäämpiä. Jakkarat tehdään Jyväskylän tehtaallamme ja ne ovat omien puuseppiemme huolella viimeistelemiä. Jakkarat on saatavissa samasta materiaalista valmistettuna kuin lauteetkin. Kaikkien jakkaroiden jaloissa on teräskierteiset kumiset säätötassut. Uusiin jakkaroihin pääset tutustumaan kotikylän kalusteet osiossa.

Taloyhtiöiden saunatiloihin on nyt saatavilla pukuhuoneenpenkit ja pöydät. Penkkien pituudet tilauksen mukaan, syvyys 500 mm. Penkkien materiaalit tervaleppä tai lämpökäsitelty haapa. Samaan sarjaan on saatavana myös pukuhuoneen pöydät 600 x 600 mm tai 600 x 900 mm. Taloyhtiön pesuhuoneen penkit valmistamme rst-runkoisena mittojen mukaan.

Pukuhuonepenkki ja pukuhuonepöytä

Omaan savusaunaan ensikesänä haluavan kannattaa olla liikkeellä viimeistään vuodenvaihteen tienoilla. Savusaunat valmistamme saunaperinteitä kunnioittaen käsityönä vahvasta haapapelkasta. Savusaunat toimitetaan valmiina rakennuspaikalle, myös hirsitoimitus on mahdollista.

Tuotteitamme on saatavissa nyt myös verkkokaupan kautta. Verkkokaupasta tilaat edullisesti ja nopeasti niin paneelit, valaisimet kuin turvallisuustuotteetkin.

Hyvää Syksyä ja Lämpimiä Löylyjä!