Uutuus haapapaneeli

Varastossa nyt pitkään haettua, haluttua ja tarkkaan valikoitua valkoista Haapa paneelia. Vaalea, oksaton haapapaneeli tuo saunaasi valoisuutta ja raikasta skandinaavista ilmettä. Tällä paneelilla pienetkin tilat voidaan saada raikkaaksi ja valoisaksi kokonaisuudeksi. Haapa on arvostettu perinteinen herras saunan rakennusmateriaali.

Paneelin sävyttäminen, Saunan sävyttäminen

Paneeli myydään puuvalmiina, joten siitä voi sävyttää saunavahalla tai paneelinsuoja-aineella juuri mieleisensä sävyn. Sävytettävistä paneeleista vaalea haapa paneeli on suositeltavin vaihtoehto. Vaaleana siitä ei kuulla läpi puun oma väri ja sävytyksellä siitä saadaan juuri oikea, haluttu värisävy. Haluttiinpa siitä, valkoinen, hiilenmusta tai kelon harmaa tällä paneelilla se onnistuu. Sävytys aineeksi kanttaa valita sellainen jolla kaunis hento haavan syykuvio ei peity eikä puu näytä maalatulle(mallikuvat). Katkaisun jälkeen sävytetystä paneelista saadaan siisti lopputulos, koska katkaistuja päitä ei tarvitse tupla sävyttää vaan sävy saadaan kerralla tasaiseksi kauttaaltaan. Tummilla sävytysaineilla paneelit kannattaa käsitellä ennen asennusta vähintään urospontin osalta, näin vältytään paneelin saumojen uusintakäsittelyltä. Pontteja sävytettäessä kannattaa kiinnittää huomiota ettei käsittelyainetta jää pontteihin liikaa, tämä vaikeuttaa niiden asentamista.

Haapapaneeli Haapapaneeli

Kuva 1. Hiilenmusta paneelisävy tuo saunaan savusaunamaisen, mystisen tunnelman. Tummia sävyjä käytettäessä on hyvä huolehtia riittävästä valaistuksesta.

Kuva 2. Kelonharmaapaneeli tuo mieleen kauniisti auringossa harmaantuneen puupinnan, kesäisen laiturin tai vanhan aitan seinän.

Haapapaneeli Haapapaneeli

Kuva 3. Valkoinen paneeli on tyylikäs valinta uusiin moderneihin saunoihin. Saunavahalla sävytetty valkoinen pinta on tyylikkään silkkinen.

Kuva 4. Luonnonvaalea haapa on kaunis sävyttämättömänäkin. Hento, elävä syykuvio jää kauniisti näkymään ja elävöittämään paneelin pintaa.

Mitoitus

Vaalea Haapa paneeli on leveydeltään 120 mm. Tämän levyinen paneeli pysyy seinässä kipristelemättä normaalilla piilonaulauksella. Suosittelemme käytettäväksi rst- tai haponkestäviä nauloja, jotta naulan kannat eivät värjäisi vaaleaa kaunista paneelipintaa. Paneelin varastopituudet ovat 1600, 1800, 2100 ja 2400 mm.

Pyydä tarjous ja tilaa paneelisi pian, sillä tämä erä huippulaatuista haapaa viedään käsistä nopeasti! Nyt tehdyistä tilauksista toimitukset tulee ottaa vastaan viimeistään elo-syyskuun 2018 aikana. Jo tehtyihin tarjouksiin/tilauksiin saat päivityksen haapapaneelille soittamalla tai lähettämällä viestin myyjällesi.

Osta paneelit verkkokaupasta