Puhtaus on tärkein osa saunaelämystä. Puhtauteen vaikuttaa ensisijaisesti saunan ja pesutilojen säännöllinen siivous. Hygieeninen ja huolella siivottu sauna on viihtyisä käyttäjilleen ja monesti hygienialla voidaan pidentää lauteiden käyttöikää. Kotisaunassa siivousta voidaan helpottaa erilaisilla lauderatkaisuilla ja materiaalien helppohoitoisuudella.

Siivoustyö vie aikaa vaikka siivottavaa tilaa on melko vähän verrattuna julkisiin yhteisösaunoihin. Kooltaan suurten ja runsaille käyttäjämäärille tarkoitettujen saunojen yleinen ongelma on siivous ja siivouksesta aiheutuvat kustannukset.

Sun Sauna on ratkaissut tämän ongelman kehittämällä lauderatkaisun, joka helpottaaa oleellisesti suurenkin saunaosaston siivousta. Julkisten saunojen siivoustyön tehokkuutta tutkimalla on huomattu, että pienikin siivousajan säästö on merkittävä, kun pesukertojen määrä on suuri!

Sun Saunan uimahalleihin ja kylpylöihin toteutetut yhteisösaunat ovat hyviä esimerkkejä siitä, kuinka päivittäisessä tehokäytössä olevat saunaosastot voidaan huoltaa tehokkaasti siivousaikaa ja kustannuksia vähentäen. Samalla voidaan vähentää oleellisesti siivoustyön rasittavuutta, mikä osaltaan ehkäisee siistijän työperäisiä selkä- ym. tuki- ja liikuntaelinongelmia.

Laudejärjestelmien suunnittelun lähtökohdat ovat kova käyttö ja siivousolosuhteiden huomiointi. Lauderallien ja elementtien koot ovat pieniä ja keveitä käsitellä ja kiinnitysmekanismit toimintavarmoja. Pikakiinnikkeiden avulla lauderallien asentaminen, pesu ja huolto ovat nopeita. Laudelautojen välit ovat riittävän väljiä erilaisille harjoille ja pesimille. Lauderallien suunnittelussa on huomioitu puun halkeilun sekä lian tarttumisen estäminen.

Sun Saunan yhteisösauna on:

  • Helposti siivottava: noin 30 min. ajansäästö/sauna. Tämä vähentää siivoushenkilöstön kuormitusta ja siivouskustannuksia.
  • Helposti huolettava ja ylläpidettävä. Kulutusta ja puhdistusta kestävät materiaalivalinnat – pitkät huoltovälit.
  • Nopeasti asennettava ja huollettava. Pikakiinnikkeiden ansiosta laude-elementti on helposti liikuteltavissa.

Sun Saunan uimahalleille ja kylpylöille suunnittelemat lauderatkaisut on tehty kestämään äärimmäisen kovaa käyttöä ja jatkuvaa puhdistusta.

Sun Sauna Swing Clean laude

Yhteisösaunojen Swing clean- ja Dura-lauderatkaisut:

  • Helppo puhdistaa molemmilta puolilta: säästöä siivous- ja huoltokustannuksiin
  • Kevyt käsitellä ja irrottaa
  • Luja, ei halkeile: moninkertainen käyttöikä oikein huollettuna
  • Hygieeninen verrattuna kaakelipintaan
  • Kuivuu ja tuulettuu nopeasti

Haluatko säästää saunasi huolto- ja siivouskustannuksissa sievoisen summan? Soita niin mietitään yhdessä millainen yhteisösauna olisi paras ja kustannustehokkain teidän käyttöönne?

Soita heti!

Tommi Ikonen,

040 347 0237

tommi.ikonen@sunsauna.fi