Sun Sauna remontoi Allas Merikylpylän saunat, avajaiset järjestetään 5.5. Tervetuloa tutustumaan markkinoiden parhaaseen laudejärjestelmään ja nauttimaan löylyistä!

Saunat suunniteltiin hyvässä yhteistyössä Sun Saunan Tommi Ikosen ja Allas Sea Poolin kanssa, lopputulos on erinomainen varmasti myös saunojien mielestä.

Näitä saunoja kelpaa näyttää ja käyttää!

Saunoissa on seinäpaneelina harjattu 195 mm leveä lämpökäsitelty kuusi ja laudemateriaalina kotimainen lämpökäsitelty mänty. Saunojen katossa tuikkii hämyisää saunan tunnelmaa 20+1 kuituinen kuituvalosarja. Sea Poolin saunoja lämmittävät Ikikiukaan pehmeälöylyiset kiukaat.

Puhdas Allas Sea Pool, Swing Clean lauteet

Sun Saunan Swing Clean laudejärjestelmä on juuri tällaisiin kovan käytön kohteisiin räätälöity teräsrunkoinen laudejärjestelmä. Lauderallit ovat ylösnostettavat, helposti puhdistettavat ja kestävät käyttöä tuplaajan perinteisiin lauteisiin verrattuna tietenkään kaunista ulkonäköä unohtamatta. Saunojen käytönaikainen ympäristökuormitus on hyvän puhdistettavuuden vuoksi markkinoiden paras. Kevyet rallirakenteet mahdollistavat kunnollisen puhdistamisen ja vähentävät siivoustyötä tekevän henkilöstön rasitusta.

swing-clean laude lämpökäsitelty mänty

Lisätietoa:

Tommi Ikonen
040 3470 237
tommi.ikonen@sunsauna.fi