Voimassa 01.10.2015 alkaen

Verkkokauppa

Sun Sauna Oy (y-tunnus 1099539-8) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja Ahvenanmaan alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja käytetään vain Sun Saunan markkinointiin, tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Halutessasi sinulla on oikeus kieltää Sun Saunan markkinointi, voit ilmoittaa pyyntösi yhteystiedoissa olevalle henkilölle. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tuotteet toimitetaan Postin kautta.

Maksutavat

Verkkopankki.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan.

Toimitusaika

Vakiotuotteiden toimitusajat ovat 2-5 vrk. Lauteiden toimistusaika noin 2 viikkoa ja karmittomien ovien toimitusaika noin 3 viikkoa. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä kustannuksista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan sivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä kauppiaaseen. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Mittatilaustuotteissa kuten lauteissa ja karmittomissa lasiovissa ei ole palautus- ja vaihto-oikeutta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio rahdin kuljettajalle. Kuljettaja antaa reklamaatiosta kirjallisen dokumentin.

Lisätiedot:

Konsta Kuparinen
0403 470 227
konsta.kuparinen@sunsauna.fi

Sun Sauna
0403 470 220
info@sunsauna.fi