Sun Sauna jatkaa sauna asennuksia nykyisen koronatilanteen huomioiden ja viranomaisten suosituksia noudattaen. Asiakkaidemme ja asentajiemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja suhtaudumme siihen vakavasti.

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta saunaremontin suunnittelu ja toteutus onnistuvat oikeaa hygieniaa ja rajoituksia noudattaen.

Saunan suunnittelu onnistuu mainiosti verkossa toimivalla suunnitteluohjelmalla, suunnitelmaa tarkennetaan puhelimitse ja sähköpostitse. Myös tilaus tehdään sähköistä järjestelmää käyttäen.

Sauna asentajamme tekevät työtä asiakkaan kotona, heitä on ohjeistettu huolellisesti oikeista toimintatavoista. Pyrimme tekemään tavaroiden noudot keskitetysti, mahdollisimman vähin kontaktein. Kuten yleisenä ohjeena on asentajamme pyrkivät liikkumaan mahdollisimman vähän myös työn ulkopuolella.

Rakennuspaikalla pyrimme osastoimaan saunan ja peseytymistilat muusta huoneistosta ja suorittamaan mahdollisimman suuren osan työstä ulkona. Paikalla tehtävää työtä ja aikaa pyritään vähentämään myös esikasatuilla tuotteilla. Lauteemme valmistetaan valmiiksi oikeisiin mittoihin tehtaalla, joten asennusaika on lyhyt.

Asentajamme hoitaa koko sauna asennuksen itsenäisesti asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

Avaimet käteen remonttien lisäksi toimitamme saunatarvikkeet kuvallisin asennusohjein itsetehtäviin sauna asennuksiin.