Kirjoittelin tuossa vajaa kuukausi sitten jutun tulevan kesän Asuntomessuista Jyväskylän Äijälänrannassa (linkki vanhaan blogijuttuun ”Kohti Asuntomessuja 2014”), joilloin esittelin pintapuolisesti millä tavoin tulemma messuilla näkymään, sekä mistä messutaloista voit Kotikylpylöitämme löytää! Kohteiden lisäksihän olemme tosiaan esillä Sisustus & Rakennus-hallissa oma messuosastomme voimin. Vaikka avajaisiin onkin vielä aikaa reilu kuukausi ajattelin että nyt olisi hyvä aika hieman esitellä hallin messuosastoamme!

Näytteilleasettajahalli tulee sijaitsemaan suoraan messualueelle saavuttaessa aivan pääportin edessä. Hallin pohjakartan sekä osastomme sijainnin (osaston numero kartassa 32, sijaitsee Puustellin osaston vieressä) löydät täältä: Sisustus & Rakennus-hallin pohjakartta

Osastomme koko on 5×3 metriä ja se sijaitsee nimenomaan Rakennusmaailman puolella. Tulet löytämään osastoltamme näyttelylauteen sekä kiukaan rakennettuna osaston toiseen nurkkaukseen. Osaston seiniä koristavat erilaiset tunnelma- ja mallikuvat saunoistamme, jotka tuovat toivottavasti sinulle lisäideoita ja inspiraatiota oman projektisi suunnitteluun. Kahdelta seinältä löytyvät taulutelevisiot tarjoavat vierailijoille hieman syvempää tietoa elävän kuvan muodossa. Toisella seinustalla on myös suunnittelupiste, jossa kaksi Sun Saunan suunnittelijaa auttavat sinua laatimalla 3D-kuvallisia kustannuslaskelmia tuotteistamme, jos rakennus- tai remonttiprojektisi on jo niin pitkällä että kaipaat tarjousta! Muista ennen lähtöä myös napata mukaan yleisesitteemme sekä osallistua Asuntomessuarvontaamme!

Alla näet vielä värillisen 3D-luonnoksen siitä, millaiselta osastomme tulee sitten heinäkuussa suunnilleen näyttämään!