Sun Sauna tarjoaa nyt edullisesti saunapaketin 1000 eurolla, siihen kuuluvat lauteet, laudevalaisin ja jalkakaide. Lauteena on laadukas Sun Sauna Swing -laudepaketti, mukana myös Sun Sauna Eco laudevalaisinsarja, kiukaan ja lauteen väliin tulee jalkakaide, pyöreällä tolpalla. 1000 euron tarjoukseen sisältyy myös toimitus kotiovelle asti, Suomessa.

”Sun Sauna tonnilla” – tarjous voimassa 31.9.2014 saakka. Toimitukset 31.12.2014 saakka.

”Sun Sauna tonnilla” -paketti sisältää:

  • Swing suora laudepaketti, enintään 1730 mm pitkä
  • 10-kuituinen valaisin
  • Jalkakaide kiukaan eteen
  • Toimituskulut kotiovelle asti

Muut tarjouspaketit:

  • 1050 euroa, Swing suora laudepaketti 1731-2100 mm, 10-kuituinen laudevalaisin, kiuaskaide ja toimituskulut
  • 1150 euroa, Swing suora laudepaketti 2101-2400 mm, 16-kuituinen laudevalaisin, kiuaskaide ja toimituskulut
  • Meiltä myös paneelit, kiukaat ja ovet.

Pyydä ilmainen kustannusarvio! tai pyydä tarjous osoitteesta info@sunsauna.fi

 

Swing laudepaketti

Swing-rallit

Sun Saunan Swing-lauteiden etu on niiden puhtaanapidon helppous. Uudessa rallirakenteessa ei ole lainkaan sidelistoja, minkä ansiosta lauteiden puhtaanapito on helppoa, eivätkä laudelautojen päät halkea kovassakaan käytössä.

Swing-laude-elementit on helppo ja nopea asentaa. Rallit ovat valmiiksi mitoitettuja, ja ne ovat pikakiinnikkeillä lauderungoissa kiinni. Rungot kiinnitetään myös pikakiinnityksillä seiniin.

Swing-lauteet on nopea asentaa. Lauteet toimitetaan kotiinkuljetettuina. Valmiit laude-elementit on helppo ja nopea asentaa. Oikein mitoitettu laude sopii millintarkasti saunasi tilaan, joten lauteen asennus vie aikaa vain 1–2 tuntia.

Swing-lauteet on helppo pitää puhtaana. Siivoamisen helpottamiseksi sekä ralleissa että rungoissa on pikakiinnitykset, joiden ansiosta laude on irroitettavissa ja koottavissa takaisin paikoilleen muutamassa minuutissa. Enää ei ole syytä kontata lattialla tai siirtää saunan siivousta ensi viikolle. Siivoaminen on nyt hauskaa!

Video Swing lauteen asennuksesta:

 

Sun Sauna laudevalaisin

SunSauna-004106Sun Saunan laudevalaisin koostuu muuntajasta, projektorista ja valokuiduista. Projektorissa on valonlähteenä halogeenilamppu, joka keskittää tehokkaasti valon kuituun. Kuidun välityksellä valo viedään edelleen haluttuun kohteeseen.

Äänetön projektori ja muuntaja ovat roiskevesisuojattuja, ja ne on hyväksytty asennettavaksi saunatilaan lauteen alle. Uuden mallin muuntaja on elektroninen, minkä ansiosta polttimon käyttöikä on moninkertainen aikaisempiin malleihin verrattuna.

Laudekuidut ovat halkaisijaltaan 3 mm paksuja, ja ne voidaan katkaista sopivan mittaisiksi asennuksen yhteydessä.