Tappaako sauna koronan, ei mutta koronan aikana voi remontoida saunan. Nyt kun talo on tyhjänä vieraista, on hyvää aikaa tehdä rästiin jääneitä kodin pieniä remontteja.

Sun Saunalla on erittäin hyvät sähköisen palvelun työkalut saunan suunnittelusta remontti ohjeisiin. Käykää tutustumassa saunan suunnitteluohjelmaan, saatte tarjouspyynnön sähköpostiinne viimeistään kahden päivän kuluessa, yleensä jo saman päivän aikana.

Saunan suunnitteluohjelma

Saamme hyllyssä olevat tavarat liikkeelle parin arkipäivän kuluessa, paneelit, valaisimet ym. Saatte siis nopeasti tekemistä kotikaranteeniin. Mittojen mukaan valmistettavat lauteet ja lasit saamme teille kahden viikon toimitusajalla.

Lisää tietoa saatte myyjiltämme sähköpostitse tai puhelimitse. Toki myymälämmekin palvelevat normaalisti, tietenkin erityistä hygieniaa ja varovaisuutta noudattaen. Tästä lisää kotisivuiltamme:

Myymälät koronan aikana

Avaimet käteen saunaremontteja varten olemme ohjeistaneet asentajiamme hyvään hygieniaan, riittävien turvavälien käyttämiseen ja mahdollisiin talon osastointeihin hänen työskennellessään kotonanne.